Το πρώτο πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά για το 2016 έφερε και...

Το πρώτο πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά για το 2016 έφερε και το πρώτο νεογέννητο!

412
Το πρώτο πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά για το 2016 έφερε και το πρώτο νεογέννητο!

To επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Blue Star Delos” που εκτέλεσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Θήρα, Νάξο και Πάρο, ήταν το πρώτο πλοίο που κατέπλευσε με την είσοδο του Νέου Έτους στο λιμάνι του Πειραιά.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα, το πλοίο “Blue Star Delos” κατέπλευσε στο λιμάνι αποβιβάζοντας 219 επιβάτες, 23 ΙΧ αυτοκίνητα, 4 φορτηγά και 2 δίκυκλα.

Ωστόσο η γιορτινή διάθεση ενισχύθηκε καθώς στο πλοίο γεννήθηκε και το πρώτο μωρό για το 2016!
Συγκεκριμένα, μια έγκυος επιβάτιδα που είχε επιβιβασθεί στο λιμάνι της Πάρου, στις 00:01 έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Την επιβάτιδα βοήθησαν στον τοκετό δύο γιατρίνες οι οποίες είχαν επιβιβαστεί και οι ίδιες στο λιμάνι της Πάρου όπου και κάνουν το αγροτικό τους.
Πρόκειται για τις Πολυξένη Φακάλου και Ασπασία Καρασαντέ οι οποίες ερχόντουσαν στην Αθήνα για να περάσουν τις γιορτές με τις οικογένειες τους.

Στον πλοίαρχο του “Blue Star Delos” και το πλήρωμά του έδωσαν ευχές ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.