Επέλαση της British Airways στην Ελλάδα

Επέλαση της British Airways στην Ελλάδα

149
Επέλαση της British Airways στην  Ελλάδα

Μετά τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Κέρκυρα, την Κω και τη Ρόδο η British Airways επεκτείνει το δίκτυό της σε δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία ανακοίνωσε τα νέα της δρομολόγια από Λονδίνο Heathrow, για πρώτη φορά στην ιστορία της, προς την Καλαμάτα και τα Χανιά.
Από τις 30 Απριλίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2016, η British Airways θα πετάει δύο φορές την εβδομάδα (κάθε Τετάρτη και Σάββατο) προς τα Χανιά από το Λονδίνο (Heathrow Terminal 3). Την ίδια περίοδο θα συνδέει δύο φορές την εβδομάδα (κάθε Πέμπτη και Σάββατο) την Καλαμάτα με το αεροδρόμιο Heathrow (Terminal 5).
Oι τακτικές και δημοφιλείς πτήσεις από το Λονδίνο προς τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Κέρκυρα, την Κω και τη Ρόδο θα συνεχιστούν και για την επόμενη θερινή περίοδο. Οι καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη παραμένουν επίσης εξαιρετικά δημοφιλείς και σημαντικές για την τουριστική κίνηση μεταξύ Ελλάδας, Ηνωμένου Βασιλείου και Βορείου Αμερικής.
Με 9 πλέον τακτικούς προορισμούς στην Ελλάδα η British Airways είναι η εταιρεία με τις περισσότερες τακτικές αεροπορικές συνδέσεις μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας και o σημαντικότερος μη low cost αερομεταφορέας τακτικών πτήσεων για την ελληνική περιφέρεια.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.