To SAFETY4SEA ανακοινώνει την αυριανή έναρξη των εργασιών του CAREER4SEA Forum

To SAFETY4SEA ανακοινώνει την αυριανή έναρξη των εργασιών του CAREER4SEA Forum

228
To SAFETY4SEA ανακοινώνει την αυριανή έναρξη των εργασιών του CAREER4SEA Forum

Σε συνέχεια των επιτυχημένων κοινωφελών δραστηριοτήτων SAFETY4SEA και GREEN4SEA οι οποίες περιλαμβάνουν τα ομώνυμα ετήσια συνέδρια, έντυπα περιοδικά και ενημερωτικά portal, διοργανώνεται το CAREER4SEA Forum μία προσπάθεια ενημέρωσης της νεολαίας σχετικά με το παρόν και το μέλλον της ναυτιλίας, του δυναμικότερου και πλέον εξωστρεφούς κλάδου της χώρας.
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στα ελληνικά και απευθύνεται κυρίως σε τρεις (3) ομάδες:
Μαθητές Λυκείου (Α’, Β’ και Γ’ τάξης Λυκείου )
Φοιτητές ανεξαρτήτως κλάδου 18-25 ετών
Μεταπτυχιακούς φοιτητές και νέους 25-30 ετών που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον.
Στόχος του συνεδρίου είναι η σφαιρική κι εμπεριστατωμένη παρουσίαση της ναυτιλίας μέσα από την εμπειρία καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου.
Στελέχη ναυτιλιακών και παραναυτιλιακών εταιρειών, εκπρόσωποι πανεπιστημίων, κατασκευαστών, εταιριών παροχής υπηρεσιών υποστήριξης, δικηγόροι, ναυλομεσίτες και άλλοι επαγγελματίες θα παρουσιάσουν ο καθένας την προσωπική του πορεία στη ναυτιλία, τις προκλήσεις του κλάδου, τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας καθώς και τη συμβολή της στην οικονομική ζωή του τόπου.
Στα πλαίσια του Συνεδρίου θα ανακοινωθεί και η χορήγηση υποτροφίας κατά το ήμισυ (αξίας 6250 euro) για το πρόγραμμα MSc in Shipping Management του ALBA Graduate Business School, σε συμμετέχοντα της εκδήλωσης, που πληροί φυσικά τα ακαδημαϊκά κριτήρια.
Μεγάλοι Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι εταιρείες Consolidated Marine Management Inc, Environmental Protection Engineering S.A, Ίδρυμα Ευγενίδου, SQEMARINE, χορηγοί οι εταιρείες ALBA, American P&I Club, Atlantic Bulk Carriers Management Ltd, Dorian LPG, Eastern Mediterranean Maritime Limited, Euronav Ship Management (Hellas) Ltd., Gaslog LNG Services Ltd, Kyklades Maritime Corporation, New York College, TRANSMAR SHIPPING CO S.A.
Το συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα των Chios Marine Club, ECOMASYN HELLENIC SHIPBROKERS ASSOCIATION, HELMEPA, HEMEXPO, WIMA, WISTA Hellas
Το CAREER4SEA Forum διοργανώνεται αύριο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015, στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Λ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο).
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους ομιλητές, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς βρίσκονται στην ιστοσελίδα του συνεδρίου www.career4sea.com
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στο career4sea.com/εγγραφή/, χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής, σύμφωνα με την πάγια πολιτική των διοργανωτών του συνεδρίου.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.