«Φίλεψέ τους» η νέα πρωτοβουλία της Aegean Airlines

«Φίλεψέ τους» η νέα πρωτοβουλία της Aegean Airlines

302
«Φίλεψέ τους» η νέα πρωτοβουλία της Aegean Airlines

Το αίσθημα φιλοξενίας και η ανάγκη να μοιραζόμαστε και να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας, αποτελούν χαρακτηριστικά των Ελλήνων από τα αρχαία χρόνια και κάνουν τη χώρα μας κάτι παραπάνω από μία απλά όμορφη χώρα. H Aegean Airlines αναδεικνύει την ελληνική φιλοξενία και την ομορφιά των Ελλήνων, δημιουργώντας την ενέργεια «Φίλεψέ τους» και σας καλεί να φιλέψετε τους ξένους επισκέπτες της Ελλάδας, με ένα κομμάτι της χώρας μας για να τους ευχαριστήσουμε που μας τίμησαν για τις διακοπές τους.

Αν θέλετε και εσείς να φιλέψετε και να ευχαριστήσετε όσους επισκέφθηκαν την Ελλάδα φέτος, δεν έχετε παρά να μπείτε στο www.filepsetous.gr, και ακολουθώντας τη διαδικασία, – να διαλέξετε πτήση, θέση και δώρο, να διαμορφώσετε την προσωποποιημένη σας κάρτα με μία ευχή – και οι άνθρωποι της Aegean Airlines  θα αναλάβουν να το παραδώσουν για εσάς με το πιο γλυκό τους χαμόγελο.

Πάνω από 1.000 ξένοι επισκέπτες που θα επιστρέψουν στη χώρα τους με την Aegean Airlines  από τις 19 Σεπτέμβρη και για τις τρεις ερχόμενες εβδομάδες, ίσως βρουν στη θέση του καθίσματος τους μέσα στα αεροσκάφη μία έκπληξη από κάποιον από εσάς που μαζί με την Aegean Airlinesτους ευχαριστεί για την επίσκεψη στην Ελλάδα και τους «φιλεύει» με προϊόντα από την ελληνική γη.

Και φυσικά όσοι ξένοι επισκέπτες θελήσουν να ευχαριστήσουν τους αποστολείς των δώρων τους θα μπορέσουν να το κάνουν χρησιμοποιώντας το #aGiftFromGreece και γεμίζοντας τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με εικόνες από τις έμπρακτες ευχαριστίες και τα φιλέματα των Ελλήνων.

Τα φιλέματα που δημιούργησε η Aegean Airlines αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη ενέργεια σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς αλλά και δημιουργούς από κάθε γωνιά της χώρας περιλαμβάνουν τοπικά προϊόντα όπως παξιμάδι λαδιού, ρίγανη, παστέλι με μαστίχα Χίου, αρωματικό τσάι, βότανα, φιστίκια Αιγίνης, ελληνικό καφέ, μαντολάτο καθώς και αναμνηστικά της χώρας μας, μοιράζοντας γεύση από Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δείτε το video της ενέργειας εδώ.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.