Η Aegean διαθέτει 11.000 επιπλέον εισιτήρια και φέρνει 250 επιπλέον φοιτητές πιο...

Η Aegean διαθέτει 11.000 επιπλέον εισιτήρια και φέρνει 250 επιπλέον φοιτητές πιο κοντά

150
Η Aegean διαθέτει 11.000 επιπλέον εισιτήρια και φέρνει 250 επιπλέον φοιτητές πιο κοντά

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η ΑEGEAN παραμένει στο πλευρό των νέων και της ελληνικής οικογένειας και υλοποιεί το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους», το οποίο εγκαινιάστηκε κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-2014. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία απευθύνεται σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές, που φοιτούν σε ΑΕΙ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και αντιμετωπίζουν την ανάγκη μετακίνησης.

Για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016, επιπλέον 250 Έλληνες πρωτοετείς φοιτητές θα λάβουν δωρεάν από την AEGEAN 8 εισιτήρια ανά έτος, για όλη την τετραετή ή πενταετή διάρκεια των σπουδών τους. Υπενθυμίζεται ότι η πρωτοβουλία αυτή της AEGEAN αφορά, σε 100 νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται στις άγονες γραμμές (Αστυπάλαια, Ζάκυνθος, Ικαρία, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κάσος, Καστελόριζο, Κύθηρα, Λέρος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σκιάθος, Σκύρος, Σύρος) και σε 150 νεοεισαχθέντες από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ήδη, κατόπιν υποβολής των σχετικών αιτήσεων και δικαιολογητικών, συνολικά 500 φοιτητές (250 νεοεισαχθέντες το 2013 & 250 νεοεισαχθέντες το 2014) εξαργυρώνουν τα προνόμια του προγράμματος, λαμβάνοντας από την AEGEAN συνολικά πάνω από 22.000 εισιτήρια, για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Η AEGEAN με την συνέχιση του προγράμματος και την ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016 θα διαθέσει συνολικά περισσότερα από 33.000 εισιτήρια σε 750 φοιτητές για την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Σημειώνεται ότι τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα είναι κυρίως κοινωνικοοικονομικά, καθώς η εταιρεία στοχεύει να στηρίξει και πάλι τους νέους φοιτητές στο δεδομένο οικονομικό περιβάλλον και να βοηθήσει στην ελάφρυνση των οικονομικών υποχρεώσεων της ελληνικής οικογένειας σε ολόκληρη τη χώρα.

Η απόφαση της AEGEAN για επέκταση του Προγράμματος Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους», για 3η διαδοχική ακαδημαϊκή χρονιά, επιβεβαιώνει τη σαφή δέσμευση της εταιρείας να παραμένει -σε κάθε περίσταση- διπλά στην ελληνική οικογένεια, συνεισφέροντας σε κάθε δυνατή ευκαιρία, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μετά την εγγραφή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Οι νέοι πρωτοετείς της ακαδημαϊκής χρονιάς 2015/16 θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο www.kontastousneous.gr από την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12:00 έως 30 Οκτωβρίου 2015 στις 23:59.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα επισκεφθείτε το www.kontastousneous.gr.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.