Οι ακτοπλοϊκές επιβραβεύουν τους επιτυχόντες των πανελληνίων

Οι ακτοπλοϊκές επιβραβεύουν τους επιτυχόντες των πανελληνίων

133
Οι ακτοπλοϊκές επιβραβεύουν τους επιτυχόντες των πανελληνίων

Με την ανακοίνωση των βάσεων των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση, oι ελληνικές ακτοπλοϊκές εταιρείες, συγχαίρουν τους νέους φοιτητές για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις για τις πρώτες αναγκαίες μετακινήσεις τους προς και από τον τόπο σπουδών τους.
Συγκεκριμένα η οι εταιρείες παρέχουν από αύριο 27 Αυγούστου έως τα μέσα ή τα τέλη Οκτωβρίου 2015, τις ακόλουθες εκπτώσεις:

ΑΝΕΚ Lines
Στα δρομολόγια Χανίων – Ηρακλείου
– Έκπτωση 50% στα εισιτήρια επιβατών στην Οικονομική Θέση & στα Αριθμημένα Καθίσματα
– Έκπτωση 30% σε Καμπίνες (εκτός LUX) και
– Έκπτωση 20% στα εισιτήρια Ι.Χ αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.
– Στα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»: Η έκπτωση ανέρχεται στο 50% στην Οικονομική Θέση και στα Αριθμημένα καθίσματα.
Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν και για τις οικογένειες των φοιτητών, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα.
Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.
Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015», τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η φυσική παρουσία των νεοεισαχθέντων φοιτητών.

Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries στηρίζει τους νέους φοιτητές, παρέχοντας εκπτώσεις στους ίδιους και στις οικογένειές τους, για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.
Η έκπτωση ανέρχεται σε 50% για τον φοιτητή και την οικογένειά του, εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες θέσεις εκτός από καμπίνα LUX και ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2015 για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, τη Χίο και Μυτιλήνη, το Ηράκλειο και τα Χανιά.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την BLUE STAR FERRIES ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το «Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015».

Minoan Lines
Η Minoan Lines όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προσφέρει εκπτώσεις στους πρωτοετείς και προνόμια στις γραμμές που δραστηριοποιείται.
Συγκεκριμένα στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο, η ακτοπλοϊκή εταιρεία προσφέρει για τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015 αλλά και για τα μέλη των οικογενειών τους που τους συνοδεύουν για την εγγραφή τους στις σχολές φοίτησης τις ίδιες εκπτώσεις που ισχύουν για τους φοιτητές. Συγκεκριμένα:
50% εκπτώσεις στα VIP καθίσματα και deck
30% σε όλες τις θέσεις με κλίνη (εκτός της θέσης LUX)
20% στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα
Όροι & προϋποθέσεις:
Οι παραπάνω εκπτώσεις θα ισχύουν από 26/08/2015 έως και 15/10/2015 για τους επιτυχόντες μαθητές και για τα μέλη των οικογενειών τους, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα.
Οι εκπτώσεις θα παρέχονται με την επίδειξη του δελτίου εξεταζομένου/υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015 κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.
Στη συνέχεια η Minoan Lines προσκαλεί όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές να εγγραφούν στο Minoan Lines Bonus Club και να κερδίσουν αυτόματα τους πρώτους τους 200 πόντους, αν η εγγραφή γίνει ηλεκτρονικά, ή εναλλακτικά τους πρώτους τους 100 πόντους, αν συμπληρώσουν την έντυπη αίτηση εγγραφής που διατίθεται από τα πρακτορεία, τα πλοία ή τα συνεργαζόμενα γραφεία ταξιδίων της Minoan Lines. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2015. Απαραίτητη προϋπόθεση η αποστολή της βεβαίωσης εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών στο πρώτο έτος της σχολής τους στην αρμόδια υπηρεσία “Minoan Lines Bonus Club” με e-mail: bonusclub@minoan.gr ή φαξ 2810 342607.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.