Νέα συνεργασία για την Franman

Νέα συνεργασία για την Franman

149
Νέα συνεργασία για την Franman

Με στόχο τη συνεχή εξέλιξη και προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων στον κλάδο της ναυτιλίας, η Franman ενισχύει τη θέση της με μία ακόμη πολύ δυνατή συνεργασία, υπογράφοντας συμφωνία αποκλειστικής αντιπροσώπευσης της βρετανικής εταιρείας Clear Water.
Ειδικότερα, η Clear Water, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της διαθέτοντας 3 εξειδικευμένα κέντρα επιχειρήσεων σε Βρετανία και Μαλαισία, προσφέρει στις ναυτιλιακές εταιρείες -μέσω μιας καινοτόμου και φιλικής προς το χρήστη διαδικτυακής πλατφόρμας- τη δυνατότητα εντοπισμού των πλοίων τους σε πραγματικό χρόνο, επιχειρησιακή υποστήριξη των τμημάτων Operations και Security, έγκαιρη και ακριβή πληροφόρηση, καθώς και βελτιστοποίηση της απόδοσης των υποστηρικτών τμημάτων και λειτουργιών τους. Αφενός με το Clear Water Live Tracking & Intelligence Operational support, το οποίο αποτελεί βασικό και μοναδικό εργαλείο σε θέματα ασφαλείας και Logistics, αφετέρου με τη νέα τεχνολογία του Raptor™.
Με το κορυφαίο προϊόν της Clear Water, το Raptor™, μια ανεξάρτητη συσκευή εντοπισμού και παρακολούθησης πλοίου, η ναυτιλιακή εταιρεία ενημερώνεται για το στίγμα του πλοίου κάθε 15 λεπτά αριθμώντας συνολικά 96 αναφορές ανά ημέρα εκμηδενίζοντας οποιοδήποτε κενό στην παρακολούθηση του πλοίου, και όλα αυτά σε πολύ ανταγωνιστικό κόστος. Επιπλέον, το Raptor™ προσφέρει δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας πλοίου – εταιρείας ανεξάρτητα από κάθε άλλο σύστημα του πλοίου, διαθέτοντας παράλληλα και ανεξάρτητη πηγή ενέργειας. Επίσης, το Raptor™ προσφέρει ανεξάρτητα από οποιοδήποτε άλλο μέσο του πλοίου τη δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων από οποιοδήποτε σύστημα του πλοίου, όπως για παράδειγμα την κύρια μηχανή.
Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι πως το λογισμικό του Clearwater Live Tracking είναι 100% συμβατό για χρήση μέσω smartphones και tablets, παρέχοντας συνεχή ενημέρωση 24/7, με ιδιαίτερη ευκολία και χαμηλό κόστος. Υπάρχουν διάφορα πακέτα που προσφέρουν συνεχή παρακολούθηση του πλοίου μέσω Raptor, SAIS and SatC, συνδυάζοντας και πληθώρα άλλων υπηρεσιών όπως τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Clear Water, Masters Briefs, Vessel Voyage specific route Risk Assessments και Piracy Alerts. Το Raptor™ παρέχει τη δυνατότητα να μεταδίδει, μεταξύ άλλων, emission reports, main engine data καθώς και generators data.
Για μία ακόμη φορά, με τη νέα αυτή συνεργασία της η Franman συμβάλλει στη διατήρηση του υψηλού επιπέδου ποιότητας στην παροχή υπηρεσιών της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.