Ταξίδι στο Αιγαίο σε προνομιακές τιμές

Ταξίδι στο Αιγαίο σε προνομιακές τιμές

94
Ταξίδι στο Αιγαίο σε προνομιακές τιμές

Η Celestyal Cruises κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, δίνει τη δυνατότητα στους  Έλληνες να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να κάνουν τις φετινές διακοπές τους σε πολύ προνομιακή και συμφέρουσα τιμή.

Σε αυτό το πλαίσιο, προτείνει μοναδικές κρουαζιέρες με το Celestyal Crystal στο πρόγραμμα «Ειδυλλιακό Αιγαίο», προσφέροντας στη μισή τιμή το δεύτερο άτομο ή  την επιλογή για οικογενειακή κρουαζιέρα καθώς τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν μόνο με τη χρέωση των λιμενικών τελών. Το ελκυστικό αυτό ειδικό πακέτο διακοπών, περιλαμβάνει πλήρη διατροφή και οκτώ ποτά την ημέρα, ανά άτομο, ενώ κάθε βράδυ υπάρχει ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες και όλες τις προτιμήσεις. Και όλα αυτά χωρίς άγχος αφού τα πάντα είναι οργανωμένα στη λεπτομέρεια ενώ οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν προσωπική και άμεση εξυπηρέτηση. Επίσης, στην τιμή της επταήμερης κρουαζιέρας περιλαμβάνονται και δύο δωρεάν οργανωμένες εκδρομές στη Σμύρνη και στην Έφεσο και στην τριήμερη και τετραήμερη προσφέρεται αντίστοιχα από μία δωρεάν εκδρομή.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις τριήμερες, τετραήμερες και επταήμερες κρουαζιέρες με την ονομασία «Ειδυλλιακό Αιγαίο» και με προορισμούς τη Μύκονο, Κουσάντασι, Σάμο, Μήλο, Σύρο, Τσεσμέ, Κω, Ίο και Σαντορίνη, όπου θα μπορούν να δημιουργήσουν ένα υπέροχο καλοκαιρινό πάζλ αναμνήσεων από τα μοναδικά μέρη που θα επισκεφτούν με χαρακτηριστικές εικόνες: ηλιοβασίλεμα στη Μικρή Βενετία της Μυκόνου, επίσκεψη στον μαγικό κόσμο της Ανατολής κάνοντας βόλτα ή μπάνιο στο Τσεσμέ, μοναδικό κρασί και μεζέδες στη Σάμο αλλά και αγορές στο σκεπαστό παζάρι του Κουσάντασι  ή ακόμα και ολοήμερο κολύμπι στα σμαραγδένια νερά της Μήλου και στη διάσημη παραλία στο Μαγγανάρι της Ίου.

Όλα αυτά προσφέρονται σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και με τη διευκόλυνση πληρωμής μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.