Η απονομή του Ράλλυ Αιγαίου από τον Αρχηγό ΠΝ

Η απονομή του Ράλλυ Αιγαίου από τον Αρχηγό ΠΝ

124
Η απονομή του Ράλλυ Αιγαίου από τον Αρχηγό ΠΝ

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώθηκε ότι τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015,  ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ παρέστη στην απονομή των επάθλων του 52ου Ράλλυ Αιγαίου, που πραγματοποιήθηκε στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου (ΝΔΑ). Στην τελετή απονομής παρέστησαν επίσης μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου καθώς και πλήθος φίλων της Ιστιοπλοΐας.

 

Τη διοργάνωση του Ράλλυ Αιγαίου υποστήριξε το Πολεμικό Ναυτικό με τη διάθεση του ΠΝΜ ‘’Θωρηκτό Γ. ΑΒΕΡΩΦ’’ για τη συγκέντρωση των πληρωμάτων πριν την έναρξη και τη ΝΔΑ για την απονομή, καθώς και με τη διάθεση του ναρκοθηρευτικού  ΕΥΝΙΚΗ, για την εκκίνηση του αγώνα. Επίσης, συμμετείχαν και δύο (2) ιστιοπλοϊκά σκάφη, το Ι/Φ ΣΟΡΟΚΟΣ με πλήρωμα από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, το οποίο κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία του, και το Ι/Φ ΜΑΙΣΤΡΟΣ με πλήρωμα από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.