Η Crystal Cruises «πετάει» στους αιθέρες

Η Crystal Cruises «πετάει» στους αιθέρες

173
Η Crystal Cruises «πετάει» στους αιθέρες

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, οι υπεύθυνοι της εταιρείας Crystal Cruises, που απαριθμεί 25 χρόνια δράσης στον τομέα της κρουαζιέρας, ανακοίνωσαν πως μέσα στα επόμενα τρία χρόνια θα αποκτήσουν το δικό τους αεροσκάφος, τύπου Boeing 787 Dreamliner, προκειμένου να επεκτείνουν τη δραστηριότητα τους και στις αεροπορικές κρουαζιέρες.
Σύμφωνα με απόφαση του δ.σ. η νέα αεροπορική εταιρεία θα ονομαστεί “Crystal Luxury Air” ευελπιστώντας να εδραιωθεί πρώτη στην αεροπορική βιομηχανία κρουαζιέρας καθώς θα προσφέρει πολυτέλεια και ταξίδια στους αιθέρες ανά τον κόσμο.
Σε καθίσματα 300 επιβατών θα ταξιδεύουν μόνον 60 επιβάτες ανά προορισμό, προκειμένου να τους προσφέρονται υψηλές υπηρεσίες.

Οι προορισμοί θα επιλεγούν έχοντας βασικό κριτήριο το αεροσκάφος να προσεγγίζει χώρες που οι συνήθεις αεροπορικές εταιρείες δεν προσφέρουν απευθείας πτήσεις.
Κάθε περίπου 28 ημέρες η από αέρος “κρουαζιέρα” θα προσεγγίζει 10 με 12 απομακρυσμένες ή περιζήτητες περιοχές του πλανήτη, παρέχοντας καταλύματα στα καλύτερα ξενοδοχεία και θέρετρα του κόσμου, μενού εμπνευσμένα από διάσημους σεφ και ψυχαγωγία ανάλογη του οικουμενικού χαρακτήρα των προορισμών.
Όσον αφορά το θαλάσσιο μέτωπο η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης, την πρόθεσή της ως προς τη ναυπήγηση νέων κρουαζιερόπλοιων.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.