Ενισχύουν τους δεσμούς τους ΕΕΝΜΑ & HELMEPA

Ενισχύουν τους δεσμούς τους ΕΕΝΜΑ & HELMEPA

92
Ενισχύουν τους δεσμούς τους ΕΕΝΜΑ & HELMEPA

Την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015, σε εκδήλωση στα γραφεία της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων-ΕΕΝΜΑ, ο πρόεδρος, κ. Χαράλαμπος Σημαντώνης και το διοικητικό συμβούλιο της, επέδωσαν στο γενικό διευθυντή της HELMEPA,  Δημήτρη Κ. Μητσάτσο, αιτήσεις εγγραφής μελών της ένωσής τους στη Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος.

Η εγγραφή μελών της ΕΕΝΜΑ στη HELMEPA είναι συνέπεια της απόφασης της γενικής συνέλευσης της δεύτερης να δημιουργήσει τη νέα κατηγορία μελών πλοίων μικρών αποστάσεων.

Ο κ. Σημαντώνης, εκφράζοντας την προσωπική του εκτίμηση αλλά και των συναδέλφων του στο έργο της HELMEPA, υπογράμμισε πως τα μέλη της ΕΕΝΜΑ επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πρωτοβουλίες της HELMEPA και να παρακολουθήσουν τα επιμορφωτικά της προγράμματα. Ο κ. Μητσάτσος, παραλαμβάνοντας τις αιτήσεις, διαβεβαίωσε τους παριστάμενους πως η HELMEPA, σε συνεργασία με την ΕΕΝΜΑ, θα προσφέρει στα νέα μέλη ενημέρωση και επιμόρφωση και στα ειδικότερα θέματα που αφορούν τη ναυτιλία μικρών αποστάσεων.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.