NanoPhos: Στρατηγική μας για την Ελλάδα είναι να αναπτυσσόμαστε με σύμμαχο τη...

NanoPhos: Στρατηγική μας για την Ελλάδα είναι να αναπτυσσόμαστε με σύμμαχο τη νανοτεχνολογία

287
NanoPhos: Στρατηγική μας για την Ελλάδα είναι να αναπτυσσόμαστε με σύμμαχο τη νανοτεχνολογία

Η NanoPhos γιόρτασε τα 10 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική και διεθνή αγορά σε εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας στην Ελλάδα, ενώ αναφορά έγινε και στα σημαντικά έργα της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η NanoPhos AE, δέκα χρόνια μετά την ίδρυσή της, σημειώνει εντυπωσιακή ανάπτυξη και εξάγει από την έδρα της στο Λαύριο, σε περισσότερες από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Με σύμμαχο την επιστήμη της Νανοτεχνολογίας, η εταιρεία δημιουργεί ιδιαίτερα και λειτουργικά υλικά.  Ανάλογα με την εξωτερικές συνθήκες, τα υλικά εμφανίζουν διαφορετικές μηχανικές, χημικές ή ηλεκτρικές ιδιότητες, ξεδιπλώνοντας ένα μεγάλο εύρος νέων επαναστατικών εφαρμογών για τον κλάδο της δόμησης και της κατασκευής.

Επιπλέον, η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε την επέκταση των δραστηριοτήτων της NanoPhos στη βιομηχανία ναυτιλιακών ειδών με την επωνυμία NanoPhos Marine. Με μότο “Sea the Difference”, η NanoPhos επιδιώκει να δώσει καινοτόμες λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα, όπως στην ανάπτυξη της ρύπανσης, στη διάβρωση λόγω του θαλασσινού νερού, καθώς και στη συσσώρευση αλάτων τόσο για ακτοπλοϊκά και ποντοπόρα πλοία, όσο και για σκάφη αναψυχής. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της περιλαμβάνει 25 προϊόντα, με επίκεντρο τη συντήρηση, τον καθαρισμό, την προστασία του σκάφους και την αντιρρύπανση.

Ο Δρ. Ιωάννης Αραμπατζής, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας NanoPhos δήλωσε σχετικά: «Η στρατηγική μας για την Ελλάδα είναι να αναπτυσσόμαστε και με σύμμαχο τη νανοτεχνολογία να προσφέρουμε προϊόντα καινοτόμα, έξυπνα και αξιόπιστα στους επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και στους καταναλωτές. Πιστεύουμε στη δυναμική της ελληνικής αγοράς και έχουμε στόχο στο μέλλον να τη στηρίξουμε περαιτέρω. Το στήσιμο της επιχείρησης ήταν το πιο δύσκολο βήμα, ωστόσο η πορεία και η ανάπτυξη της NanoPhos μας επιτρέπει να θέσουμε ακόμα υψηλότερους στόχους για την επιχειρηματική μας δραστηριότητα».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.