Οι ημερίδες της ΑΕΝ Μακεδονίας

Οι ημερίδες της ΑΕΝ Μακεδονίας

193
Οι ημερίδες της ΑΕΝ Μακεδονίας

Το μήνα Μάιο πραγματοποιήθηκαν στο Αμφιθέατρο της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας δύο ημερίδες τις οποίες παρακολούθησαν σπουδαστές και καθηγητές της Ακαδημίας καθώς και μέλη της Ναυτιλιακής Λέσχης Θεσσαλονίκης.

Στις 22 Μαΐου 2015, με οργανώτρια τη Σχολή Μηχανικών και τον Χρήστο Σχοινά, καθηγητή του μαθήματος «Καυσίμων-Λιπαντικών Ναυτιλίας», Ημερίδα με θέμα «Νέα Καύσιμα Ναυτιλίας πολύ χαμηλού θείου (υβριδικά καύσιμα) για περιοχές ECA – Ενεργειακή απόδοση πλοίων» με εισηγητές τους κ. Β. Σταματόπουλο (Group Commercial Director at Veritas Petroleum Services) και Ν. Κακαλή (Head of DNV GL Strategic Research & Innovation inGreece).

Στις 23 Μαΐου 2015, με οργανώτρια τη Σχολή Πλοιάρχων και την Κωνσταντία Μαρία Ρωσσιάδου, καθηγήτρια του μαθήματος «Μετεωρολογία», Ημερίδα μετεωρολογίας με θέμα «Τροπικοί Κυκλώνες» και εισηγητή τον Ν. Μαζαράκη, Δρ. Μετεωρολογίας και την ευγενική χορηγία της ARCADIAShipmanagement Co. Ltd.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.