Μετά από 10 χρόνια η Κρήτη και πάλι στο θερινό πρόγραμμα της...

Μετά από 10 χρόνια η Κρήτη και πάλι στο θερινό πρόγραμμα της Lufthansa

41
Μετά από 10 χρόνια η Κρήτη και πάλι στο θερινό πρόγραμμα της Lufthansa

Για το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου άνοιξε τα φτερά της η Lufthansa από το Σάββατο 23 Μαΐου 2015, δίνοντας για άλλη μια φορά «ψήφο εμπιστοσύνης» στον ελληνικό τουρισμό. Το αεροσκάφος τύπου Airbus A320 της Lufthansa μετέφερε από το Μόναχο τους πρώτους 162 επιβάτες, επαναφέροντας μετά από 10 χρόνια το δρομολόγιο που συνδέει την Κρήτη με τον γερμανικό κόμβο κάθε Σάββατο. Οι τοπικές αρχές επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος.

Όπως είχε ανακοινώσει η Lufthansa, κατά τη διάρκεια του θερινού της προγράμματος, θα πετάει κάθε Σάββατο από το Μόναχο στις 8.30 το πρωί, μεταφέροντας Γερμανούς αλλά και άλλους Ευρωπαίους τουρίστες στον αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό στην Ελλάδα.

Η Κρήτη είναι γνωστή για τις πολύ καλές τουριστικές της υποδομές αλλά και για την τεράστια ακτογραμμή της που ξεπερνά τα χίλια χιλιόμετρα. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα μουσεία καθιστούν επίσης το Ηράκλειο έναν ενδιαφέροντα τουριστικό προορισμό. Το μεσογειακό κλίμα της Κρήτης χαρακτηρίζεται από ξηρό και ζεστό καιρό, με αποτέλεσμα η περίοδος από το Μάιο έως τον Σεπτέμβριο να είναι ιδανική για ταξίδια στο νησί.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.