Delta Airlines: 12 εβδομαδιαίες πτήσεις από Αθήνα προς Νέα Υόρκη

Delta Airlines: 12 εβδομαδιαίες πτήσεις από Αθήνα προς Νέα Υόρκη

159
Delta Airlines: 12 εβδομαδιαίες πτήσεις από Αθήνα προς Νέα Υόρκη

Από τις 2 Ιουνίου 2015, η Delta Airlines προσθέτει πέντε επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και του Διεθνούς Αερολιμένα της Νέας Υόρκης John F. Kennedy.

Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε εκ νέου το εποχιακό καλοκαιρινό της πρόγραμμα από τις 20 Μαρτίου με καθημερινές πτήσεις ενώ παράλληλα αυξάνει τη συχνότητα των πτήσεων λόγω της υψηλής ζήτησης κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Συνολικά, οι 12 εβδομαδιαίες πτήσεις της Delta θα προσφέρουν περισσότερες από 83.000 θέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της υψηλής τουριστικής περιόδου. Πέρσι, 87.800 επιβάτες ταξίδεψαν με την απευθείας πτήση μεταξύ του Big Apple και της Αθήνας, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 16,6% συγκριτικά με το 2013.

«Με την εξυπηρέτηση των επιβατών να αποτελεί βασικό πυλώνα της Delta, στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των επιβατών μας. Η Delta, προσφέροντας αυξημένη συχνότητα πτήσεων από την Αθήνα τη φετινή χρονιά κάνει ακριβώς αυτό, επιτρέποντας σε περισσότερους ανθρώπους να ταξιδέψουν μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ φέτος το καλοκαίρι», δήλωσε ο Perry Cantarutti, πρώτος αντιπρόεδρος της Delta για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. «Είχαμε παρουσία στην Ελλάδα για 30 χρόνια μέσω της συνεργασίας μας με την Pan Am και παραμένουμε μακροπρόθεσμα πιστοί στη χώρα αυτή, όπως και σε όλες τις κοινότητες που εξυπηρετούμε».

Ενόψει των νέων πτήσεων, οι εργαζόμενοι της Delta στο αεροδρόμιο της Αθήνας φιλοξένησαν το περασμένο σαββατοκύριακο εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων στο πλαίσιο των ετήσιων εορταστικών εκδηλώσεων της αεροπορικής εταιρείας για την Ημέρα της Ελπίδας, μέσω των οποίων συγκεντρώνονται χρήματα για την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία. Περισσότερα από 100 αεροδρόμια συμμετείχαν στις φετινές εκδηλώσεις, μεταξύ αυτών τα αεροδρόμια της Ρώμης, το Ναρίτα του Τόκυο, του Λονδίνου, της Βοστώνης και της Μαδρίτης. Εκδηλώσεις διοργανώθηκαν επίσης και στα κεντρικά της Delta στην Ατλάντα κατά τη διάρκεια του μήνα. Ο παγκόσμιος στόχος είναι η συγκέντρωση 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων. Πέρυσι, το προσωπικό και οι επιβάτες της Delta δώρισαν 1,3 εκατομμύρια δολάρια.

Οι πτήσεις της Delta προς την Αθήνα θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus A330-300 και Boeing 767-300, τα οποία διαθέτουν καθίσματα που μετατρέπονται σε κρεβάτια με άμεση πρόσβαση στον διάδρομο, σε σχηματισμό 1x2x1, στην κατηγορία Delta One. Οι επιβάτες που πετούν στη θέση Delta Comfort+, την προνομιακή οικονομική θέση της Delta, επωφελούνται μέχρι και 10 εκατοστά επιπλέον χώρου για τα πόδια και 50% περισσότερη ανάκληση του καθίσματος σε σύγκριση με τα κανονικά καθίσματα της Βασικής Καμπίνας της Delta καθώς και προτεραιότητα στην επιβίβαση. Επίσης, η επέκταση της υπηρεσίας Wi-Fi περιλαμβάνεται στις πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει η Delta στο διεθνή στόλο αεροσκαφών της.

Η Delta βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία των επιβατών στους Τερματικούς Σταθμούς 4 και 2 στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης. Οι επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν με την απευθείας πτήση της Delta για Νέα Υόρκη μπορούν για περισσότερες πληροφορίες να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.delta.com .

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.