Συνάντηση εργασίας ΟΛΗ με Ρώσους δημοσιογράφους

Συνάντηση εργασίας ΟΛΗ με Ρώσους δημοσιογράφους

40
Συνάντηση εργασίας ΟΛΗ με Ρώσους δημοσιογράφους

Στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου υποδέχθηκε τη Δευτέρα 11-5-2015, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Ιωάννης Μπρας, ομάδα 10 έγκριτων Ρώσων δημοσιογράφων, οι οποίοι συμμετέχουν στο Press Tour, που διοργανώνει ο ρωσικός τουριστικός οργανισμός TEZ TOUR.

Στη συνάντηση, αφού έγινε παρουσίαση του λιμένα Ηρακλείου, συζητήθηκαν θέματα όπως η διασυνδεσιμότητα του Ηρακλείου με νησιά, μεταξύ των οποίων η Σαντορίνη και η Μύκονος, ενώ παράλληλα αναπτύχθηκαν και οι δυνατότητες έναρξης και τερματισμού κρουαζιέρας από το Ηράκλειο για την πολύ ιδιαίτερη και αναδυόμενη αγορά της Ρωσίας.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπρας, «είναι πολύ σημαντικές αυτές οι συναντήσεις προκειμένου να επικοινωνήσουμε στο ευρύ κοινό της Ρωσίας τις προσπάθειες μας, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, σε μια δύσκολη χρονιά για τον ρωσικό τουρισμό».

Επίσης, σε δήλωση του ο CEO της TEZ TOUR, Χαριτίδης Δημήτριος, ανέφερε ότι «στο Press Tour συμμετέχουν έγκριτοι Ρώσοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι εκπροσωπούν τηλεοπτικά κανάλια, ραδιόφωνο, έντυπο τύπο και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας και θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις και με άλλους φορείς της Κρήτης, προκειμένου να αναπαράγουν την εικόνα του νησιού».

Η προαναφερθείσα συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας της TEZ TOUR με τον ΟΛΗ και την έναρξη κρουαζιέρας από το Ηράκλειο για Ρώσους επιβάτες, μέσω του προγράμματος «FLY-STAY-CRUISE». Οι συμμετέχοντες εντυπωσιάστηκαν από τις πρωτοποριακές ιδέες του οργανισμού και την εφαρμογή τους στην εικόνα λιμάνι-πόλη, ενώ έντονο υπήρξε το ενδιαφέρον για τη διασύνδεση των αγροτικών προϊόντων και του πολιτισμού με τον τουρισμό.

Μετά τη συνάντηση, παρατέθηκε γεύμα εργασίας από τον ΟΛΗ και δόθηκαν μικρά αναμνηστικά δώρα, καθώς και πλήρες πληροφοριακό υλικό σχετικά με το πρόγραμμα των 5 αισθήσεων που εφαρμόζει ο ΟΛΗ και τις προοπτικές του.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.