Στη Βαρκελώνη το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Epic

Στη Βαρκελώνη το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Epic

146
Στη Βαρκελώνη το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Epic

Στο νέο του homeport αφίχθη το κρουαζιερόπλοιο “Norwegian Epic” της Norwegian Cruise Lines, το οποίο θα χρησιμοποιεί το λιμάνι της Βαρκελώνης ως βάση για το θερινό πρόγραμμα του 2015.

Το κρουαζιερόπλοιο, θα πραγματοποιεί 8ήμερες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο από τις 3 Μαΐου έως και τις 22 Νοεμβρίου 2015 και μεταξύ άλλων θα επισκέπτεται τα λιμάνια της Νάπολη, του Λιβόρνο, των Καννών και της Μαγιόρκα. Σε ότι αφοορά τη χειμερινή περίοδο από τις 29 Νοεμβρίου 2015 έως και τις 7 Απριλίου 2016, το Norwegian Epic θα πραγματοποιεί 10ήμερες, 11ήμερες και 12ήμερες κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο.

Το Norwegian Epic ανταποκρίνεται πλήρως στις αυξημένες απαιτήσεις των επιβατών κρουαζιέρας αναφορικά με τη διαμονή, τη γαστρονομία, τις δραστηριότητες κ.λπ. Επιπλέον, η εταιρεία έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ψυχαγωγία των επιβατών, ενσωματώνοντας μεταξύ άλλων στο πρόγραμμά του ταξιδιού και δημοφιλείς παραστάσεις του Μπρόντγουέι.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.