Νέο διοικητικό συμβούλιο για την Ένωση Ναυτικής Διαιτησίας

Νέο διοικητικό συμβούλιο για την Ένωση Ναυτικής Διαιτησίας

443
Νέο διοικητικό συμβούλιο για την Ένωση Ναυτικής Διαιτησίας

Φωτό: Τσαβδαρίδης Αντώνης, Πουρνάρα Τζένη, Γεωργακόπουλος Χαράλαμπος, Ρακιντζής Λέανδρος, Πενθερουδάκης Νίκος, Χατζής Γρηγόρης

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ναυτικής Διαιτησίας αναδείχθηκε έπειτα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 18 Απριλίου 2015 στον Πειραιά.

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης διαμορφώθηκε ως εξής:

Γεωργακόπουλος Χαράλαμπος : Πρόεδρος

Ρακιντζής Λέανδρος : Αντιπρόεδρος

Πουρνάρα-Βαρδαβίλια Τζένη : Γραμματεύς

Πενθερουδάκης Νίκος : Ταμίας

Τσαβδαρίδης Αντώνης : Μέλος
Σαρηγιαννίδης Χρυσόστομος : Αναπληρωματικό Μέλος

Ματθαίου Αντώνιος : Αναπληρωματικό Μέλος

Οικονόμου Γεώργιος : Αναπληρωματικό Μέλος

Ποθητού Μαίρη : Αναπληρωματικό Μέλος

Λιούτα Βικτώρια : Αναπληρωματικό Μέλος

Όπως είναι γνωστό, σκοπός της Ένωσης είναι η ανάπτυξη του θεσμού της ναυτικής διαιτησίας και της διαμεσολάβησης στην Ελλάδα και ειδικότερα στον Πειραιά.

Η επίλυση ναυτιλιακών διαφορών στην Ελλάδα, με διεθνώς αποδεκτές μεθόδους, άκρως ευνοϊκές συνθήκες και όρους, είναι ικανή να παράγει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας με μικρότερο κόστος και ταχύτερα από αντίστοιχες διαδικασίες σε άλλα ναυτιλιακά κέντρα.

Η Ένωση βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τις ενώσεις των ναυλομεσιτών των ναυτικών τεχνικών συμβούλων και εμπειρογνωμόνων καθώς και των ναυτιλιακών δικηγόρων, ώστε να δημιουργηθούν ενημερωτικές ομάδες και να διοργανωθούν ημερίδες με σκοπό την διάδοση στον ελληνικό και διεθνή ναυτιλιακό χώρο των δυνατοτήτων που προσφέρονται στην Ελλάδα.Οι συνέργειες αυτές, μεταξύ άλλων, συντείνουν στις εθνικές επιδιώξεις για τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας στο χώρο των υπηρεσιών.

Η ανάπτυξη του Πειραιά σε ένα από τα σπουδαιότερα λιμάνια της Ευρώπης δημιουργεί πολλαπλάσιες ανάγκες παροχής υπηρεσιών σε όλους τους τομείς, λόγω της συνεχούς αύξησης διακίνησης επιβατών και εμπορευμάτων.

PAMA-AGM-elections 2015

Ανδρονοπούλου Μαίρη, Λιούτα Βίκυ, Πενθερουδάκης Νίκος, Ποθητού Μαίρη, Γεωργακόπουλος Χαρ., Λυριντζή Πόπη, Σαρηγιαννίδης Χρύσων, Πουρνάρα Τζένη, Ρακιντζής Λέανδρος, Χατζής Γρηγ., Οικονόμου Γιώργος, Παύλου Άγγελος , Ματθαίου Αντ., Βλασσόπουλος Ελευθ. , Αβραμέας Παύλος, Καπαιτζής Μίκης

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.