Διπλή διάκριση για την Blue Star Ferries στα APPS AWARDS 2015

Διπλή διάκριση για την Blue Star Ferries στα APPS AWARDS 2015

152
Διπλή διάκριση για την Blue Star Ferries στα APPS AWARDS 2015

Φωτό: ΑΠΕ (Χάρης Ακριβιάδης)

Διπλή διάκριση έλαβε η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries, του ομίλου ATTICA GROUP, στα Apps Awards 2015 που διοργανώθηκαν από την Ethos Media S.A.

Ειδικότερα, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Απριλίου, η εταιρεία βραβεύτηκε ως ακολούθως:

Gold βραβείο στην κατηγορία Best Tourism and Travel app για την εφαρμογή “Blue Star Bookings”

Silver βραβείο στην κατηγορία Best Tourism and Travel app για την εφαρμογή “Blue Star Islands”

Η μέγιστη διάκριση απονεμήθηκε για την εφαρμογή “Blue Star Bookings”, με την οποία οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα για όλα τα δρομολόγια και τις τιμές των γραμμών που εξυπηρετεί η Blue Star Ferries, ενώ μπορούν να πραγματοποιούν online κρατήσεις και αγορά εισιτηρίων όπου και αν βρίσκονται. Η ανάπτυξη της εφαρμογής έγινε από τον κ. Γιάννη Χατζηιωαννίδη.

Στην ίδια κατηγορία, η εταιρεία βραβεύτηκε με το Silver Award για την εφαρμογή “Blue Star Islands”, με την οποία ο χρήστης βρίσκει χρηστικές πληροφορίες για τα ελληνικά νησιά, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ενημερώνεται με μήνυμα για την άφιξή του στον κάθε προορισμό, εντοπίζει την ακριβή θέση του στο χάρτη και έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί live chat με άλλους χρήστες. Το περιεχόμενο της εφαρμογής παραχωρήθηκε από την ομάδα Experience Greece και η ανάπτυξη της εφαρμογής έγινε από την εταιρεία MSPS.

Οι δύο εφαρμογές διατίθενται δωρεάν και είναι διαθέσιμες για smartphones και tablets στο App Store και στο Google Play.

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος Attica δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Αδριατική θάλασσα και στις ελληνικές ακτοπλοϊκές γραμμές (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Νησιά Β.Α. Αιγαίου και Κρήτη). Επιπλέον, διαθέτει το νεότερο επιβατηγό στόλο στην Ευρώπη, με 12 επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία, προσφέροντας υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου για επιβάτες, φορτηγά και Ι.Χ. οχήματα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.