Η ρωσική TEZ TOUR βραβεύει τον ΟΛΗ

Η ρωσική TEZ TOUR βραβεύει τον ΟΛΗ

54
Η ρωσική TEZ TOUR βραβεύει τον ΟΛΗ

Μία ακόμη σημαντική διάκριση  έλαβε ο ΟΛΗ, ο οποίος τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου συνεργάτη της TEZ TOUR για την περσινή τουριστική σεζόν στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας.

Ειδικότερα, η TEZ TOUR, ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς της Ρωσίας, βράβευσε τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου στο πλαίσιο της μεγαλύτερης ρωσικής έκθεσης τουρισμού «MITT 2015.

Αυτό το βραβείο ήταν μια ακόμα αναγνώριση της προσπάθειας της διοίκησης του Οργανισμού για άνοιγμα της ρώσικης αγοράς στον τουρισμό κρουαζιέρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ρώσικη αγορά κρουαζιέρας είναι ένας νέος στόχος, για την Ελλάδα και την Κρήτη, στα πλαίσια της στρατηγικής της για συνολική διείσδυση στην ευρύτερη ρώσικη αγορά.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ Γιάννης Μπρας δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα και τον προορισμό μας αυτή η αναγνώριση από έναν από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς της Ρωσίας. Το άνοιγμα νέων αγορών για τον προορισμό μας και την Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για μια αγορά στόχο, που έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και δυναμική για τα επόμενα χρόνια. Απόφαση μας είναι να στηρίξουμε όλες τις καινοτόμες ιδέες και προτάσεις ιδιαίτερα αυτές που βελτιώνουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες και την εμπειρία.»

Ο γενικός διευθυντής στην Ελλάδα της TEZ Tours, Μανώλης Απλαδενάκης αφού ευχαρίστησε τον κο. Μπρα για τις άοκνες προσπάθειες του στην ανάπτυξη του προορισμού «Ηράκλειο» και της καινοτομίας στην εξυπηρέτηση & την ενημέρωση των επισκεπτών, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ θετικό για την Κρήτη να διαθέτει μία ακόμα επιλογή για διακοπές, αυτή του Fly, Stay & Cruise. Ο συνδυασμός παραδοσιακών διακοπών αλλά και μικρής κρουαζιέρας 3-4 ημερών, δημιουργεί νέα δεδομένα για την Κρήτη για τα επόμενα χρόνια.»

Περαιτέρω, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. συνεχίζει να αναπτύσσει νέες καινοτόμες δράσεις, βασισμένες στο μοντέλο των «5 αισθήσεων» (έχει βραβευτεί με πάνω από 8 βραβεία) το οποίο έχει αναπτύξει, και να δημιουργεί νέα δεδομένα στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.