Στις 20 Απριλίου απονέμονται τα Βραβεία Ευκράντη

Στις 20 Απριλίου απονέμονται τα Βραβεία Ευκράντη

274
Στις 20 Απριλίου απονέμονται τα Βραβεία Ευκράντη

Oλοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες η καταμέτρηση των ψήφων της κριτικής επιτροπής των βραβείων «ΕΥΚΡΑΝΤΗ» και ήδη ανακοινώθηκε στους νικητές η τελική ετυμηγορία.
Η πολυσυλλεκτική κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από 35 μέλη της ακαδημαϊκής και δημοσιογραφικής κοινότητας της χώρας, των μόνιμων αρθρογράφων των «Ναυτικών Χρονικών», και βραβευθέντων προγενέστερων ετών, επέλεξε 7 προσωπικότητες και φορείς που αρίστευσαν το 2014.
Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο προσεχές τεύχος των Ναυτικών Χρονικών που θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου.
Τα βραβεία Ευκράντη έχουν θεσπιστεί από τα Ναυτικά Χρονικά, υπό την αιγίδα της Ένωσης Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδος, από το 2008 και λαμβάνουν χώρα σε σεμνή τελετή κάθε χρόνο στις αίθουσες του Ιδρύματος Αικατερίνη Λασκαρίδη στον Πειραιά.
Τα βραβεία στοχεύουν στον έπαινο δράσεων και πρωτοβουλιών ναυτιλιακών προσωπικοτήτων και φορέων που, σε πείσμα των δύσκολων καιρών, συνεχίζουν να υπηρετούν αξίες και αποτελούν παραδείγματα προόδου και προοπτικής, κυρίως για τους νέους.

Η φετινή τελετή βράβευσης των 7 νικητών θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου 2015 και ώρα 18.00, στο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη (2ας Μεραρχίας 36 και Ακτής Μουτσοπούλου, Πειραιάς).

Η Ευκράντη ήταν η νηρηίδα- προστάτιδα των ναυτικών και της καλής αλιείας.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.