Ευκαιρίες σταδιοδρομίας στο ναυτιλιακό πλέγμα: ανοικτή συζήτηση στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας στο ναυτιλιακό πλέγμα: ανοικτή συζήτηση στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας

2179
Ευκαιρίες σταδιοδρομίας στο ναυτιλιακό πλέγμα: ανοικτή συζήτηση στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας

Πόσο δύσκολο είναι να σταδιοδρομήσει κανείς στον ευρύτερο χώρο της ναυτιλιακής βιομηχανίας και επιχειρηματικότητας; Τι αναζητούν οι επιχειρήσεις σήμερα από τους νέους; Πόσο έπληξε η κρίση την παραναυτιλία; Η στροφή των νέων προς τα ναυτικά και παραναυτιλιακά επαγγέλματα αποτελούν ειδική ενότητα ανοικτής συζήτησης στο πλαίσιο του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας που οργανώνουν για μία ακόμα χρονιά το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, και ο καθηγητής της ΑΣΟΕΕ  Ιορδάνης Λαδόπουλος

Τα Ναυτικά Χρονικά, σε συνεργασία με τους διοργανωτές, οργανώνουν  και παρουσιάζουν την ειδική θεματική συζήτηση με αντικείμενο τo Ναυτιλιακό Πλέγμα και τις ευκαιρίες απασχόλησης στον ευρύτερο ναυτιλιακό και παραναυτιλιακό κλάδο. Η συζήτηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου και ώρα 13.45  στο Μέγαρο Μουσικής, στην αίθουσα Σκαλκώτα.

Συμμετέχουν ως εισηγητές οι ακόλουθοι εκπρόσωποι του ευρύτερου ναυτιλιακού πλέγματος του Πειραιά:

Εμμανουήλ Γ. Καπιζιώνης, Int’l representative of Greece in Int’l Assembly of ACCA   in U.K., Senior Accounting Executive at Nereus Shipping S.A.

Μαρία Μπερτζελέτου, Senior Shipping Analyst, Golden Destiny

Ελένη Πολυχρονοπούλου, Executive Vice President, Environmental Protection Engineering SA και πρόεδρος HEMEXPO

Γεώργιος Τεριακίδης, Regional Business Development Manager, Regional Office East Med., Black & Caspian Seas, DNV GL

Ηλίας Γ. Μπίσιας, Δικηγόρος, Διευθυντής, Ναυτικά Χρονικά

Το Πανόραμα είναι το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο στην Ελλάδα για την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση των νέων. Διοργανωτής είναι και αφορά κυρίως – αλλά όχι αποκλειστικά – σε φοιτητές και απόφοιτους όλων των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Στόχος των εκδηλώσεων  είναι να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι νέοι σχετικά με τις τάσεις και ευκαιρίες που προσφέρουν 15 κλάδοι/τομείς της οικονομίας για επιχειρηματικότητα και απασχόληση. Κεντρική ιδέα των διοργανωτών είναι επίσης να αναδειχθεί η «Άλλη Ελλάδα», της καινοτομίας και της εξωστρέφειας. Φέτος θα πραγματοποιηθούν 33 εισηγήσεις (πάνελ) με περίπου 160 αξιόλογους εισηγητές ενώ θα φιλοξενηθεί και ειδική ενότητα με θέμα τις ευκαιρίες καριέρας στην ποντοπόρο ναυτιλία με συμμετοχή εκπροσώπων από εταιρείες που εξειδικεύονται στο συγκεκριμένο κλάδο.

Το Πανόραμα θα διεξαχθεί στο Μέγαρο- Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Στάση Μέγαρο Μουσικής), Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, 115 21

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.pan-orama.org.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.