Η Celestyal Cruises αναδείχθηκε νικήτρια με 3 βραβεία στα Tourism Awards 2015

Η Celestyal Cruises αναδείχθηκε νικήτρια με 3 βραβεία στα Tourism Awards 2015

109
Η Celestyal Cruises αναδείχθηκε νικήτρια με 3 βραβεία στα Tourism Awards 2015

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου, η Celestyal Cruises αναδείχθηκε νικήτρια στην απονομή των βραβείων Tourism Awards 2015, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Μέγαρο Μουσικής και διοργάνωσε η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, καθώς και του ΕΟΤ.

Η Celestyal Cruises απέσπασε ένα χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Κρουαζιέρα – Θεματικές Εκδηλώσεις» για τις περισσότερες από 80 θεματικές εκδηλώσεις ετησίως, που προάγουν την ιστορία, τη μουσική, τη γαστρονομία, το κρασί και την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά. Απέσπασε επιπλέον και δύο αργυρά βραβεία στις κατηγορίες «Συνεισφορά στην εθνική οικονομία» και «Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων – Νέοι προορισμοί». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Celestyal Cruises είναι η μοναδική εταιρεία που έλαβε βραβείο στις δύο τελευταίες κατηγορίες.

Πρόκειται για πολύ σημαντικές διακρίσεις, καθώς η Celestyal Cruises, παραμένει η μοναδική ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας που επιλέγει ως αφετηρία τα ελληνικά λιμάνια, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίξει τον  τουρισμό αλλά και την εθνική οικονομία. Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν μία επιβράβευση για την πρωτοβουλία της εταιρείας να συμβάλει με τα νέα δρομολόγια της στην οικονομική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών που επισκέπτεται.

Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises ανέφερε σχετικά: «Προτεραιότητα μας, είναι  να προωθήσουμε και να αξιοποιήσουμε τις ομορφιές του τόπου μας προβάλλοντας τη φιλοξενία, τη γαστρονομία  και τον πολιτισμό της Ελλάδας στους ξένους επισκέπτες. Τα βραβεία που κερδίσαμε αποτελούν επιβράβευση των προσπαθειών μας αλλά και μια δέσμευση για ακόμα περισσότερες εποικοδομητικές πρωτοβουλίες, με άξονα να προάγουμε περαιτέρω τον κλάδο της κρουαζιέρας στη χώρα μας».

Τα Tourism Awards αποτελούν διοργάνωση-γιορτή για τον τουρισμό, κατά την οποία επιβραβεύονται οι πρακτικές των εταιρειών για την χρονιά που πέρασε σε επιμέρους τομείς, όπως Travel, Hospitality & Leisure, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών κορυφαίων εταιρειών και φορέων του τουρισμού της Ελλάδας. Όλες οι υποψηφιότητες αξιολογούνται από ανεξάρτητη δεκαεξαμελή κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου του τουρισμού με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας όπως οι: Νίκος Σκουλάς, Γιάννης Μπουτάρης, Peter Economides, Γιάννης Τσεκλένης και Κωνσταντίνος Λαζαράκης.

Η Celestyal Cruises, η μοναδική ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας με αφετηρία ελληνικά λιμάνια (home porting) επιβεβαιώνει με τις διακρίσεις της, για ακόμη μια φορά τις άριστες και καινοτόμες πρακτικές της στο χώρο και ενισχύει τη δυναμική πορεία ανάπτυξής της και αυτή τη χρονιά.

Κεντρική φωτογραφία, από αριστερά προς δεξιά:  ο κος Βασίλης Καραχάλιος, υπεύθυνος πωλήσεων στην Ελλάδα, Celestyal Cruises, ο κος Θανάσης Πολυκανδριώτης, μουσικοσυνθέτης και σολίστ στο μπουζούκι, η κα Δήμητρα Βλάχου, υπεύθυνη έρευνας και επικοινωνίας, Celestyal Cruises, η κα Ελένη Τσαλδάρη, πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων, ο κος Βασίλης Γκάζικας διευθυντής Ναυτιλιακού Τμήματος. 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.