Το εισιτήριο της MSC για τους αιθέρες

Το εισιτήριο της MSC για τους αιθέρες

154
Το εισιτήριο της MSC για τους αιθέρες

Τη δραστηριότητά της στους αιθέρες επεκτείνει επισήμως η MSC, καθώς απέκτησε το πρώτο από τα αεροσκάφη Boeing 777 που θα διαχειρίζεται η Atlas Air για λογαριασμό της κολοσσιαίας εταιρείας τακτικών γραμμών.

«Είμαστε ικανοποιημένοι βλέποντας τα πρώτα αεροσκάφη που φέρουν το λογότυπο της MSC να απογειώνονται και αναμένουμε να εξυπηρετήσουμε την αγορά με τη νέα μας υπηρεσία Air Cargo», δήλωσε ο Jannie Davel, Senior Vice President Air Cargo της MSC.

«Ανυπομονούμε για τη συνεργασία μας με την MSC, τη μεγαλύτερη ναυτιλιακή εταιρεία στον πλανήτη, καθώς εισέρχεται στη βιομηχανία αερομεταφορών», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος και CEO της Atlas Air Worldwide, μητρικής εταιρείας της Atlas Air, John Dietrich.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο CEO της MSC Søren Toft δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με την παράδοση του πρώτου B777-200 αεροσκάφους, η νέα μας υπηρεσία MSC Air Cargo είναι σε εξέλιξη».

»Οι πελάτες μας χρειάζονται την επιλογή των αερομεταφορών ως συμπληρωματική στις ναυτιλιακές και χερσαίες υπηρεσίες μας. Η πτήση προσφέρει ταχύτητα, ευελιξία και αξιοπιστία ενώ υπάρχουν και συγκεκριμένα οφέλη στη μεταφορά αναλώσιμων, φαρμακευτικών και υψηλής αξίας εμπορευμάτων».

Σημειώνεται ότι η παραγγελία αφορά συνολικά τέσσερα αεροσκάφη Boeing 777 Freighters, τα οποία η Atlas θα διαχειρίζεται για την MSC. Οι δύο εταιρείες έχουν υπογράψει συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας τύπου ACMI (aircraft, crew, maintenance και insurance).

 

1669652369189

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.