Βύθιση ρυμουλκού στην Πάτμο

Βύθιση ρυμουλκού στην Πάτμο

65
Βύθιση ρυμουλκού στην Πάτμο

Σε εξέλιξη είναι έρευνες στο λιμάνι της Πάτμου για τον εντοπισμό ενός 48χρονου κυβερνήτη ρυμουλκού, το οποίο βυθίστηκε κατά τη διαδικασία συνδρομής απόπλου κρουαζιερόπλοιου.

Στο ρυμουλκό σκάφος επέβαιναν δύο άτομα. Το δεύτερο μέλος του πληρώματος κατάφερε να διασωθεί. Στο σημείο διεξάγονται έρευνες από πλωτό του λιμενικού, ιδιωτικά σκάφη και ιδιώτες δύτες προς εντοπισμό του αγνοούμενου κυβερνήτη. Μέχρι στιγμής τα αίτια της βύθισης του ρυμουλκού παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τελευταία Ενημέρωση: Παρασκευή 21 Οκτωβρίου – 23.30 (Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Νεκρός ανασύρθηκε από ιδιώτη δύτη ο 48χρονος κυβερνήτης του ρυμουλκού που βυθίστηκε υπό αδιευκρίνιστη αιτία στο λιμάνι της Πάτμου.

Ο άτυχος κυβερνήτης μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού. Το ρυμουλκό πριν βυθιστεί συνέδραμε στον απόπλου κρουαζιερόπλοιου που είχε προσεγγίσει το νησί.

Την προανάκριση της υπόθεσης για τα αίτια της βύθισης του ρυμουλκού έχει αναλάβει το λιμεναρχείο Πάτμου όπου αναμένεται να λάβει και τις σχετικές καταθέσεις.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.