ST NICHOLAS: Το νεότευκτο MR2 της Thenamaris

ST NICHOLAS: Το νεότευκτο MR2 της Thenamaris

383
ST NICHOLAS: Το νεότευκτο MR2 της Thenamaris

Νέα προσθήκη στον υπό διαχείριση στόλο της ανακοίνωσε η Thenamaris σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Πιο συγκεκριμένα, στον στόλο δεξαμενόπλοιων της εισήλθε το νεότευκτο MR2 ST NICHOLAS, το οποίο διαθέτει χωρητικότητα 50.291 dwt και ναυπηγήθηκε από τη Hyundai Vietnam Shipbuilding.

Σύμφωνα με διαθέσιμα δεδομένα στην ιστοσελίδα της Thenamaris, το ST NICHOLAS είναι το τρίτο νεότευκτο MR2 tanker που εισέρχεται στον υπό διαχείριση στόλο της εταιρείας εντός του 2022. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία παρέλαβε νωρίτερα το 2022 τα SEADRIVE και SEAPROMISE, κατασκευασμένα στο ίδιο ναυπηγείο και παρόμοιων προδιαγραφών με το ST NICHOLAS.

Όσον αφορά γενικότερα τον στόλο δεξαμενόπλοιων της, η Thenamaris παρέλαβε εντός του έτους και το νεότευκτο VLCC SEADUCHESS, χωρητικότητας σχεδόν 310.000 dwt, ναυπηγημένο στην Ιαπωνία.

Πέραν αυτών, η εταιρεία παρέλαβε στις αρχές του έτους τα LPG carriers SEAGEMINI και SEATEAM, μεταφορικής ικανότητας 38.000 κ.μ. έκαστο τα οποία είχαν ναυπηγηθεί από τη νοτιοκορεατική Hyundai Mipo Dockyard.

Σημειώνεται ότι εντός του έτους η Thenamaris αναμένει την παράδοση δύο ακόμη δεξαμενόπλοιων, χωρητικότητας 50.291 dwt και 157.700 dwt, ναυπηγημένα από τη Hyundai Vietnam Shipbuilding και τη Samsung Heavy Industries αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.