SEADRIVE: Επιπλέον ένα MR2 tanker στον στόλο της Thenamaris

SEADRIVE: Επιπλέον ένα MR2 tanker στον στόλο της Thenamaris

334
SEADRIVE: Επιπλέον ένα MR2 tanker στον στόλο της Thenamaris

Την περαιτέρω ενίσχυση του υπό διαχείριση στόλου της γνωστοποίησε σήμερα η Thenamaris μέσω ανακοίνωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα, στον στόλο της Thenamaris προστέθηκε το SEADRIVE, tanker τύπου MR2 και μεταφορικής ικανότητας 54.300 κ.μ.

To SEADRIVE κατασκευάστηκε στο ναυπηγείο Hyundai Vietnam Shipbuilding. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα εντός του έτους, η Thenamaris παρέλαβε το SEAPROMISE, το οποίο έχει επίσης ναυπηγηθεί στο συγκεκριμένο ναυπηγείο και διαθέτει παρόμοια μεταφορική ικανότητα.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία στην ιστοσελίδα της Thenamaris, το SEADRIVE συνιστά το 12ο MR2 tanker του στόλου της. Ακόμη η εταιρεία αναμένει την παράδοση τεσσάρων δεξαμενόπλοιων, τα οποία ναυπηγούνται από την Hyundai Vietnam Shipbuilding. Η παράδοση των δύο αναμένεται εντός του έτους ενώ των υπόλοιπων δύο το 2025.

Τα δύο δεξαμενόπλοια που θα παραδοθούν εντός του έτους θα λάβουν τα ονόματα ST NICHOLAS και ST HELEN και θα διαθέτουν μεταφορική ικανότητα 54.300 κ.μ. έκαστο.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.