Norwegian Cruise Line: Ντεμπούτο για τη νέα σειρά κρουαζιερόπλοιων Prima

Norwegian Cruise Line: Ντεμπούτο για τη νέα σειρά κρουαζιερόπλοιων Prima

165
Norwegian Cruise Line: Ντεμπούτο για τη νέα σειρά κρουαζιερόπλοιων Prima

Η Norwegian Cruise Line (NCL) θέτει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη της ταξιδιωτικής εμπειρίας με την νέα, πρωτοποριακή κατηγορία κρουαζιερόπλοιων Prima.

Η κατηγορία Prima προσφέρει εμπειρία υψηλότερου επιπέδου στους φίλους της κρουαζιέρας, ενώ ταυτόχρονα εγγυάται ότι θα μυήσει όσους θέλουν να γνωρίσουν την κρουαζιέρα στον νέο αγαπημένο τους τρόπο διακοπών. Ανάμεσα σε αυτές τις πρωτιές, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία το αναβαθμισμένο The Haven by Norwegian, το πολυτελές, αποκλειστικής πρόσβασης «ship-within-a-ship», την Ocean Boulevard, συνολικού μήκους 4.000 τετραγωνικών μέτρων, την εκπληκτική σάουνα με κάρβουνο, το Prima Theatre and Nightclub, τον πρώτο χώρο κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο που μετατρέπεται από θέατρο σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης τύπου Vegas, αλλά και τους νέους χώρους εστίασης που ξεπερνούν τα όρια της παραδοσιακής κουζίνας κρουαζιέρας.

Όσοι θα ταξιδέψουν για πρώτη φορά με κρουαζιερόπλοιο πρόκειται να ανακαλύψουν έναν νέο κόσμο πολυτέλειας και μοναδικών εμπειριών:

Εξωτερικοί χώροι και μοναδικές επιλογές διασκέδασης

Η NCL στα πλοία της νέας κατηγορίας επαναπροσδιόρισε το project της «The Waterfront» με την Ocean Boulevard. Τοποθετημένη στο κατάστρωμα οκτώ του Norwegian Prima, η Ocean Boulevard, συνολικού μήκους 4.000 τετραγωνικών μέτρων, περιβάλλει ολόκληρο το κατάστρωμα.

Παράλληλα, το Norwegian Prima θα παρουσιάσει μια νέα εμπειρία ψυχαγωγίας εν πλω συμπεριλαμβανομένου του πρώτου χώρου στον κόσμο που μετατρέπεται από θέατρο σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης τύπου Βέγκας.

Δραστηριότητες για κάθε επισκέπτη

Ως η μόνη εταιρεία κρουαζιέρας που διαθέτει πίστα καρτ εν πλω, η NCL προσφέρει τη μεγαλύτερη και για πρώτη φορά τριών επιπέδων πίστα, Prima Speedway. Διαθέτοντας μεγαλύτερη ευθύγραμμη διαδρομή, μήκους άνω των 420 μέτρων, ο αυτοκινητόδρομος θα περνάει και μέσα από το πλοίο, προσφέροντας 14 στροφές όπου 15 οδηγοί μπορούν να αγωνιστούν ταυτόχρονα, αγγίζοντας ταχύτητες άνω των 50 χλμ/ώρα.

Επιπλέον, το Norwegian Prima προσφέρει το «The Drop», την πρώτη εν πλω ελεύθερη πτώση στον κόσμο, όπου οι χρήστες θα κάνουν μια πτώση 10 ορόφων.

Μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες

Το Indulge Food Hall προσφέρει διάφορα είδη μενού καθώς και έναν συνδυασμό εσωτερικών και εξωτερικών τραπεζοκαθισμάτων σε 11 χώρους, συμπεριλαμβανομένων αγαπημένων γαστρονομικών «φιλοξενούμενων», όπως το Coco’s που σερβίρει χειροποίητες γλυκές λιχουδιές, το Q Texas Smokehouse, με νόστιμα φαγητά του αμερικανικού νότου και μπάρμπεκιου, και το Starbucks.

Το Indulge θα παρουσιάσει και χώρους εστίασης για πρώτη φορά, που περιλαμβάνουν το Seaside Rotisserie, το οποίο προσφέρει μεγάλη ποικιλία ψητών, το Nudls, ένα πολυκατάστημα που σερβίρει πιάτα ζυμαρικών από όλο τον κόσμο, από την Ιταλία έως την Ταϊλάνδη, το Tamara, που ετοιμάζει κλασικά ινδικά πιάτα και πολλές χορτοφαγικές επιλογές. Ακόμα, το Latin Quarter, που σερβίρει κλασική νοτιοαμερικάνικη κουζίνα με διαφορετικό τρόπο, το Tapas Food Truck, με street food εμπνευσμένο από την ισπανική κουζίνα, το Garden Kitchen, όπου ο επισκέπτης μπορεί να παραγγείλει σαλάτα όπως την προτιμά, επιλέγοντας ανάμεσα σε δεκάδες συστατικά, το Just Desserts, με κλασικά είδη επιδορπίων, όπως πίτες και κέικ, και το Just Ice Cream, που σερβίρει όλες τις αγαπημένες γεύσεις παγωτού με κάθε πιθανό τρόπο.

Δίπλα στις άλλες γαστρονομικές επιλογές που προσφέρει, η Ocean Boulevard θα φιλοξενήσει τρεις επιπλέον χώρους εστίασης, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους: το Onda By Scarpetta, το Los Lobos και το The Local Bar & Grill.

NCL_PRIMA (1)

 

«Το όνομα “Prima”, που σημαίνει “πρώτο” στα ιταλικά, ταιριάζει απόλυτα με την κληρονομιά της εταιρείας μας σε πρωτιές στον κλάδο» τόνισε ο Χάρι Σόμερ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Norwegian Cruise Line, και πρόσθεσε: «Η νέα κατηγορία των πλοίων μας είναι μία ακόμα απόδειξη της εξέλιξης της εταιρείας μας, που συνδυάζει τη φιλοσοφία ‘Πρώτα ο Επισκέπτης’ με το πνεύμα καινοτομίας που μας χαρακτηρίζει: το Norwegian Prima ενσαρκώνει ό,τι αγαπούν οι επισκέπτες στην NCL και ανεβάζει τον πήχη. Αυτή η ολοκαίνουργια κατηγορία πλοίων έχει σχεδιαστεί πραγματικά για να δώσει προτεραιότητα στους επισκέπτες μας».

Το ντεμπούτο της νέας κατηγορίας θα γίνει τον Αύγουστο στο Ρέικιαβικ, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή ονοματοδοσίας του Norwegian Prima, του πρώτου από τα συνολικά έξι κρουαζιερόπλοια της κατηγορίας, με «νονά» την διεθνούς φήμης σταρ της ποπ Katy Perry. Από την πρωτεύουσα της Ισλανδίας θα ξεκινήσει και το πρώτο ταξίδι του Norwegian Prima, με το οποίο η NCL θα αλλάξει για ακόμα μία φορά τα δεδομένα για την παγκόσμια κρουαζιέρα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.