To Άμπου Ντάμπι με το βλέμμα στα bulkers

To Άμπου Ντάμπι με το βλέμμα στα bulkers

215
To Άμπου Ντάμπι με το βλέμμα στα bulkers

Είναι κοινά αποδεκτό το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες η ζήτηση για υπηρεσίες μεταφοράς ξηρών φορτίων είναι αυξημένη. Η εξέλιξη αυτή, σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ανάγκη σύνδεσης των λιμένων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με τον υπόλοιπο κόσμο, ώθησε τη SAFEEN Feeders, θυγατρική της AD Ports Group, στην απόκτηση δύο Supramax πλοίων μέσα σε έναν μήνα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του διευθύνοντος συμβούλου της AD Ports Group, Captain Mohamed Juma Al Shamisi, η προσθήκη των δύο πλοίων στον στόλο δημιουργεί προϋποθέσεις περαιτέρω αξιοποίησης της υψηλής ζήτησης που παρουσιάζεται για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μεταφοράς του group. Παράλληλα, υποστηρίζει τον εταιρικό στόχο για την αναγνώριση του Άμπου Ντάμπι ως κέντρου ζωτικής σημασίας για το παγκόσμιο εμπόριο και κυρίαρχου παράγοντα οικονομικής και εμπορικής ανάπτυξης. Επιπρόσθετα, ο CEO του AD Ports Group υποστηρίζει πως η απόκτηση των δύο πλοίων θα ενισχύσει περαιτέρω την αξιοπιστία και την ταχύτητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του group.

Φωτό: Ali Haider/ ΑΠΕ-ΜΠΕL

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.