Απαγόρευση απόπλου για το “Διονύσιος Σολωμός”

    957
    Απαγόρευση απόπλου για το “Διονύσιος Σολωμός”

    Απαγόρευση απόπλου για το επιβατηγό πλοίο Διονύσιος Σολωμός, λόγω εμπλοκής κάβου στην προπέλα κατά τη διαδικασία απόπλου του πλοίου από τον Πειραιά με προορισμό την Σέριφο, Σίφνο, Μήλο με 108 επιβάτες, 26 φορτηγά και 56 ι.χ.ε.

    Κατά τη διαδικασία απόπλου τραυματίστηκε 52χρονος ναυτικός, ο οποίος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

    Τελευταία ενημέρωση 29/06 – 10:00

    Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να καταπλεύσει από το λιμάνι του Πειραιά για το προγραμματισμένο δρομολόγιό του το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Διονύσιος Σολωμός”, στο οποίο χθες στις 11 το βράδυ απαγορεύθηκε ο απόπλους του, λόγω εμπλοκής κάβου στην αριστερή προπέλα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 52χρονου ναυτικού ο οποίος μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του.

    Κάποιοι από τους 108 επιβάτες που είχαν επιβιβασθεί στο πλοίο και δεν επιθυμούσαν να ταξιδέψουν σήμερα το πρωί, τούς επιστράφησαν τα εισιτήρια.

    Το δρομολόγιο του πλοίου είναι από Πειραιά για Σέριφο-Σίφνο-Μήλο.

    Φωτό: Ναυτικά Χρονικά

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.