Ψήφος εμπιστοσύνης της Premuda στην CTM για τη διαχείριση bulkers

Ψήφος εμπιστοσύνης της Premuda στην CTM για τη διαχείριση bulkers

104
Ψήφος εμπιστοσύνης της Premuda στην CTM για τη διαχείριση bulkers

Oι CTM και Premuda ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους για την εμπορική διαχείριση του στόλου bulk carriers της Premuda από την CTM.

O στόλος της Premuda αποτελείται από Handysizes και Panamaxes, τα οποία θα διαχειρίζεται πλέον η CTM από τα κεντρικά της γραφεία στο Μονακό. Η Premuda αποτελεί μία από τις παλαιότερες εταιρείες στον χώρο της ναυτιλίας και εγκαταστάθηκε στην Τεργέστη της Ιταλίας το 1907. Σήμερα διαχειρίζεται έναν στόλο 32 δεξαμενόπλοιων και πλοίων μεταφοράς ξηρού φορτίου.

Ο Carlos Pena, Chief Commercial Officer της CTM, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μια εταιρεία με έναν τόσο ισχυρό μέτοχο συνεργάζεται μαζί μας και μας εμπιστεύεται τα πολύτιμα περιουσιακά της στοιχεία».

Ο Marco Fiori, CEO της Premuda, τόνισε ότι η συνεργασία με την CTM είναι ένα ακόμα βήμα για τη μεταμόρφωση της εταιρείας σε μια σύγχρονη ναυτιλιακή, που θα εστιάζεται στη διαχείριση δεξαμενόπλοιων αλλά την ίδια ώρα θα διαθέτει ένα έξυπνο και ευέλικτο λειτουργικό μοντέλο στα dry.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.