Π. Λασκαρίδης: Δεκτή η αποχώρησή του από την ΕΕΕ

Π. Λασκαρίδης: Δεκτή η αποχώρησή του από την ΕΕΕ

438
Π. Λασκαρίδης: Δεκτή η αποχώρησή του από την ΕΕΕ

Το Δ.Σ. της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) που συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης 1ης Ιουνίου ανακοίνωσε με Δελτίο Τύπου προς όλα τα ΜΜΕ ότι σύσσωμα τα μέλη αποδέχτηκαν την παραίτηση του κ. Πάνου Λασκαρίδη.

Ο κ. Λασκαρίδης σε επιστολή του προς το Δ.Σ. της ΕΕΕ είχε γνωστοποιήσει νωρίτερα από το μεσημέρι της ίδιας μέρας την πρόθεσή του να αποχωρήσει τόσο ως μέλος του ΔΣ όσο και ως μέλος της Ενώσεως. Η επιστολή του κ. Λασκαρίδη έχει ήδη κυκλοφορήσει ευρέως σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.

Η απόφαση του κ. Λασκαρίδη έρχεται μετά από την πρόσφατη ανακοίνωση του ΔΣ της Ενώσεως προς τα ΜΜΕ στις 24 Μαΐου με αφορμή τις δηλώσεις του σε ένα ντοκιμαντέρ με θέμα το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της ναυτιλίας.

Το επίμαχο ντοκιμαντέρ, που φιλοξενείται σε διαδικτυακή πλατφόρμα, έχει προκαλέσει σοκ στην ελληνική και διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα αφού εμμέσως πλην σαφώς προβάλλει μια τεθλασμένη εικόνα για τη σύγχρονη ναυτιλιακή πραγματικότητα η οποία δεν αντανακλά τις προτεραιότητες και τα οράματα του κλάδου.

Φωτό: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΙΑΟΥ/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.