Η Royal Caribbean ξεκινά από τον Ιούλιο τις κρουαζιέρες σε Ελλάδα και...

Η Royal Caribbean ξεκινά από τον Ιούλιο τις κρουαζιέρες σε Ελλάδα και Κύπρο

230
Η Royal Caribbean ξεκινά από τον Ιούλιο τις κρουαζιέρες σε Ελλάδα και Κύπρο

Την εκκίνηση των δρομολογίων κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο, και συγκεκριμένα στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ανακοίνωσε η Royal Caribbean. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρεία, το κρουαζιερόπλοιο «Jewel of the Seas» αναμένεται να ξεκινήσει τα εβδομαδιαία δρομολόγιά του, αρχής γενομένης από τις 10 Ιουλίου και έως τον Οκτώβριο.

Με λιμάνι επιβίβασης τη Λεμεσό της Κύπρου, το πρόγραμμα της κρουαζιέρας θα περιλαμβάνει έναν συνδυασμό επισκέψεων σε πόλεις με πολιτισμικό ενδιαφέρον (Λευκωσία και Αθήνα) και στα ειδυλλιακά νησιά της Ρόδου, της Κρήτης, της Μυκόνου και της Σαντορίνης.

Οι κρατήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν από τις αρχές Απριλίου, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι οι κρουαζιέρες θα είναι διαθέσιμες για ενήλικους επισκέπτες που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 και για ανηλίκους με αρνητικά τεστ.

Τέλος, τόσο ο υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου κ. Περδίος όσο και ο υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας κ. Θεοχάρης χαιρέτισαν την ανακοίνωση της εταιρείας, υποστηρίζοντας πως οι κυπριακοί και ελληνικοί προορισμοί του δρομολογίου θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες των επισκεπτών κρουαζιέρας, προσφέροντάς τους μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες.

Φωτό: Hetoimasai/Pixabay

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.