Εκπροσώπηση του αγγλικού οίκου Peters & May Ltd στην Ελλάδα και στην...

Εκπροσώπηση του αγγλικού οίκου Peters & May Ltd στην Ελλάδα και στην Κύπρο

267
Εκπροσώπηση του αγγλικού οίκου Peters & May Ltd στην Ελλάδα και στην Κύπρο

Το ναυτιλιακό πρακτορείο Linergents Shipping Ltd με έδρα τον Πειραιά, ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία του με το αγγλικό ναυτιλιακό πρακτορείο Peters & May Ltd, το οποίο εδρεύει στο Σαουθάμπτον, στην Αγγλία, και συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων πρακτορείων στην ειδικών απαιτήσεων μεταφορά σκαφών και θαλαμηγών ανά την υφήλιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Linergents Shipping, η 1η Ιανουαρίου 2021 θα σηματοδοτήσει την έναρξη της συνεργασίας-εμπορικής εκπροσώπησης του Peters & May Ltd στην Ελλάδα και στην Κύπρο από την Linergents Shipping Ltd.

Η εν λόγω συμφωνία υπεγράφη στις 17 Δεκεμβρίου 2020 από τους εκπροσώπους των δύο πρακτορείων Michael Wood, Νικόλα Α. Χαραλάμπους και Ανακρέοντα Ματαράγκα.

Το ναυτιλιακό πρακτορείο Linergents Shipping Ltd ιδρύθηκε στον Πειραιά το 2015, ενώ το ίδιο έτος καταχωρήθηκε στα Μητρώα Ναυτικών Πρακτόρων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιώς.

Το 2016 έγινε δεκτό ως νέα εταιρεία-μέλος της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως, ενώ το 2018 ανέλαβε την επίσημη εκπροσώπηση του ναυτιλιακού πρακτορείου Sullivan Maritime Ltd, το οποίο εδρεύει στη Μάλτα, στην Ελλάδα.

Το 2020 απονεμήθηκε στο πρακτορείο η πιστοποίηση Quality Standard από την Ομοσπονδία Εθνικών Σωματείων Ναυλομεσιτών και Πρακτόρων (Federation of National Associations of Ship Brokers and Agents ‒ FONASBA).

Οι ιδρυτές του, Νικόλας Α. Χαραλάμπους και Ανακρέων Ματαράγκας, έχουν μακρά υπηρεσία στο χώρο των διεθνών ναυτιλιακών γραμμών, εργαζόμενοι ως διευθυντικά στελέχη σε σημαντικές εταιρείες της συγκεκριμένης αγοράς.

Φώτο: www.linergents.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.