Emirates: Επανεκκίνηση των πτήσεων στην Ελλάδα τον Ιούλιο

Emirates: Επανεκκίνηση των πτήσεων στην Ελλάδα τον Ιούλιο

703
Emirates: Επανεκκίνηση των πτήσεων στην Ελλάδα τον Ιούλιο

Η Emirates ανακοίνωσε την επανεκκίνηση των δρομολογίων της στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, στις 15 Ιουλίου η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο «απογειώνεται» με προορισμό τη χώρα μας, ξεκινώντας επίσημα τα δρομολόγια Αθήνα-Ντουμπάι.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε την επανέναρξη των πτήσεων μέσα στον Ιούλιο προς έξι επιπλέον πόλεις, με το μεγάλο δίκτυο της Emirates να καλύπτει πλέον συνολικά 48 πόλεις. Πιο συγκεκριμένα οι νέοι προορισμοί περιλαμβάνουν:

  • Τη Λάρνακα, από 15 Ιουλίου
  • Τη Ρώμη από 15 Ιουλίου
  • Τo Χαρτούμ από 3 Ιουλίου
  • Το Αμμάν από 5 Ιουλίου
  • Την Οζάκα από 7 Ιουλίου
  • Την Narita από 8 Ιουλίου

Για όσους επιθυμούσαν να προγραμματίσουν την απόδραση τους στο Ντουμπάι, με άνεση και ασφάλεια, τώρα από 15 Ιουλίου έχουν τη δυνατότητα μέσω της Emirates να απολαύσουν μοναδικές περιπέτειες στην έρημο, να επισκεφτούν το Burj Khalifa, να κάνουν μοναδικές αγορές και να γευτούν μαγευτικές παραδοσιακές συνταγές.

Οι πελάτες της Emirates μπορούν να κάνουν κράτηση για προορισμoύς στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία, τον Ειρηνικό και την Ευρώπη ή την Αμερική, μέσω του Ντουμπάι, υπενθυμίζοντας βέβαια ότι θα πρέπει να τηρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις εισόδου και εξόδου της χώρας προορισμού.

Οι κρατήσεις πτήσεων μπορούν να γίνουν online στο emirates.com ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις της Emirates και τις τρέχουσες υπηρεσίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/wherewefly

Φωτό: Εmirates

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.