Short-sea shipping: Συμφωνία μεταξύ Wilson και Arkon

Short-sea shipping: Συμφωνία μεταξύ Wilson και Arkon

163
Short-sea shipping: Συμφωνία μεταξύ Wilson και Arkon

Η νορβηγική εταιρεία Wilson και η γερμανική Arkon έδωσαν τα χέρια για τη δημιουργία ενός κολοσσού στον κλάδο του short-sea shipping.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τη χρονοναύλωση 20 bulk carriers της Arkon από τη Wilson. Τα νεότευκτα του project Hanse Eco, που αναμένεται να παραδοθούν το 2022, επίσης θα χρονοναυλωθούν από τη Wilson. Σε δήλωσή του στο χρηματιστήριο του Όσλο, εκπρόσωπος της Wilson ανέφερε ότι αυτή η συμφωνία αποτελεί σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της αναγκαίας χωρητικότητας, την ενίσχυση των συστημάτων logistics και την παροχή ασφάλειας για τους πελάτες της Wilson και της Arkon. Επιπλέον, ο συνδυασμός των συστημάτων logistics των δύο εταιρειών θα διευκολύνει την ομαλή και αποτελεσματική συμμόρφωση σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος.

Η συμφωνία θα έχει ως αποτέλεσμα η Wilson να επεκτείνει σημαντικά τις δυνατότητές της, αφού θα διαχειρίζεται περισσότερα από 130 πλοία.

Φωτό: www.linkedin.com/company/arkonprojects

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.