HEMEXPO-Tο νέο διοικητικό συμβούλιο

HEMEXPO-Tο νέο διοικητικό συμβούλιο

1398
HEMEXPO-Tο νέο διοικητικό συμβούλιο

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΗΕΜΕΧΡΟ μετά από τις αρχαιρεσίες που ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου.

Στη θέση της προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου εξελέγη για δεύτερη συνεχόμενη φορά η κα Ελένη Πολυχρονοπούλου ενώ στις τέσσερις θέσεις των Αντιπροέδρων εξελέγησαν οι κ.κ. Ιωάννης Αραμπατζής, Παναγιώτης Μάλλιος, Χαράλαμπος Μαρμάγγελος και Κώστας Φανουριάδης.

Η HEMEXPO ιδρύθηκε πριν από πέντε χρόνια, όταν οι ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή ναυτιλιακού εξοπλισμού αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κερδίσουν μερίδια στις αγορές του εξωτερικού, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ασία.

Όπως επεσήμανε η πρόεδρος του Δ.Σ. κα Ελένη Πολυχρονοπούλου: «Την πρώτη περίοδο λειτουργίας της HEMEXPO κάναμε τα πρώτα μας βήματα σε ένα πολύ ανταγωνιστικό διεθνές οικονομικό περιβάλλον. Καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει. Ενισχύσαμε την εξωστρέφειά μας, δημιουργήσαμε εμπορικές συνεργασίες, είχαμε σταθερή παρουσία σε όλες τις μεγάλες ναυτιλιακές εκθέσεις. Το πιο σημαντικό από όλα ήταν ότι εκτός από τον ελληνόκτητο στόλο που μας δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα, καταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και ξένων ναυτιλιακών εταιρειών».

Όσον αφορά την δεύτερη περίοδο της HEMEXPO, η κα. Πολυχρονοπούλου σχολίασε: “Θα συνεχίσουμε με την ίδια επιμονή βελτιώνοντας περαιτέρω τόσο το δίκτυό μας σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σε ναυτιλιακές εταιρείες και ναυπηγεία, κυρίως όμως θα αναπτύξουμε νέα καινοτόμα προϊόντα που θα ανταποκρίνονται στις αναδυόμενες ανάγκες της ναυτιλίας».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.