Tanagra International Air Show 2019

Tanagra International Air Show 2019

224
Tanagra International Air Show 2019

Ένα μοναδικό υπερθέαμα απήλαυσαν για μια ακόμη χρονιά χιλιάδες θεατές στο αεροδρόμιο της Τανάγρας το περασμένο Σαββατοκύριακο, στα πλαίσια της έναρξης του Athens Flying Week.

Το Tanagra International Air Show 2019 το οποίο διεξήχθη για 8η συνεχή χρονιά αντάμειψε πλήρως τους θεατές, οι οποίοι κατέκλυσαν το αεροδρόμιο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Φέτος συμμετείχε για πρώτη φορά η Patrouille de France, η περίφημη «Γαλλική Περίπολος», ένα από τα κορυφαία σμήνη αεροπορικών επιδείξεων στον κόσμο.

Επιπλέον, στο χώρο του αεροδρομίου φιλοξενήθηκε η μεγαλύτερη αεροπορική στατική έκθεση των τελευταίων χρόνων, η οποία φιλοξένησε τα Aeromachi MB-339 και M-346 της Ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας, το C-130 J από τις ΗΠΑ αλλά και το TECNAM P-2002JF, και τα F-4E Phantom II, Mirage 2000-5 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και τα σπάνια ιστορικά αεροσκάφη της.

Βίντεο: Ναυτικά Χρονικά

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.