Μια πριγκιπική θαλαμηγός στην Κέρκυρα

Μια πριγκιπική θαλαμηγός στην Κέρκυρα

564
Μια πριγκιπική θαλαμηγός στην Κέρκυρα

Με… πριγκιπικό αέρα και φέτος το Ιόνιο καθώς η πριγκιπική οικογένεια του Κατάρ βρίσκεται με την υπερπολυτελέστατη θαλαμηγό της “Katara Lurssen”, στο νησί των Φαιάκων.

Το γιοτ, που μπορεί να προσφέρει μία άνετη διαμονή σε 34 άτομα, κατασκευάστηκε από την Lurssen στη Γερμανία στο ναυπηγείο Lemwerder και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της το 2010.

Το πλήρωμα μπορεί να φτάσει τα 95 άτομα, εξασφαλίζοντας μία άνετη άλλα και πολυτελή εμπειρία ναυσιπλοΐας.

Το Katara Lurssen, είναι μήκους 124.40 μέτρων και διαθέτει μεταλλικό κύτος μετατόπισης και αλουμινένια υπερκατασκευή, με καταστρώματα από ξύλο, ενώ διαθέτει σταθεροποιητές μηδενικής ταχύτητας, οι οποίοι λειτουργούν στην άγκυρα, αυξάνοντας την άνεση του σκάφους όταν αυτό είναι ακίνητο. Διαθέτει επίσης ελικοδρόμιο , beach club, tender garage, πλατφόρμα κολύμβησης, υποβρύχια φώτα, γυμναστήριο, spa, τζακούζι και πισίνα.

Ο πρώην Εμίρης του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλιφά αλ Θανί, αγαπά ιδιαίτερα την Κέρκυρα και την επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο, ενώ είναι και ιδιαιτέρως δημοφιλής και αγαπητός στο νησί των Φαιάκων.

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.