Η ελληνική ναυτιλία στηρίζει το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Η ελληνική ναυτιλία στηρίζει το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

576
Η ελληνική ναυτιλία στηρίζει το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοίνωσε την αποδοχή εκ μέρους του Πολεμικού Ναυτικού της ευγενούς δωρεάς ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των δυνατοτήτων της Στεφανιαίας Μονάδας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών από μέρους της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΓΕΝ, εχθές Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ συναντήθηκε με τον κ. Α. Μπούσιο και την κ. Ε. Ε. Στρατάκη, εκπροσώπους της «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» και τον κ. Δ. Αφεντούλη και την κ. Ε. Λιανού, εκπροσώπους του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, οι οποίοι και έκαναν επισήμως γνωστή την δωρεά τους προς την κάλυψη των αναγκών του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Το Πολεμικό Ναυτικό εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, η δωρεά των οποίων συμβάλλει κατά τρόπο ουσιαστικό στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.