Όσα ειπώθηκαν στην τεχνολογική ημερίδα της UTECO ABEE

Όσα ειπώθηκαν στην τεχνολογική ημερίδα της UTECO ABEE

166
Όσα ειπώθηκαν στην τεχνολογική ημερίδα της UTECO ABEE
Ο κ. Αθανάσιος Μ. Αθανασόπουλος, CEO της UTECO ABEE.

Η UTECO ABEE πραγματοποίησε τη Πέμπτη 16 Μαΐου την τεχνολογική ημερίδα, με τίτλο “You, the Products & the Makers” στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Στελέχη από το χώρο της ναυτιλίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους προσκεκλημένους ομιλητές σχετικά με sensors, instrumentation, marine cables, drives, control & automation. Ειδικά για την εκδήλωση αυτή παρευρέθηκαν στην Ελλάδα κορυφαία στελέχη των εταιρειών Mitsubishi Electric FA, JUMO, WEG, TKF.

Πριν την έναρξη των ομιλιών και παράλληλα στον εξωτερικό χώρο είχε στηθεί open showroom στο οποίο οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δουν και να συζητήσουν από κοντά για προϊόντα, εφαρμογές & νέες τεχνολογίες απευθείας με κατασκευές.
Photo_mag_2Επιλεγμένες εταιρείες από το δίκτυο συνεργατών, υποστήριξαν την δράση αυτή παρουσιάζοντας τα προϊόντα & υπηρεσίες τους στα οποία χρησιμοποιούνται προϊόντα της UTECO ABEE.

Ο CEO της UTECO, κ. Θανάσης Αθανασόπουλος, καλωσόρισε επίσημα τους καλεσμένους, παρουσίασε τις δραστηριότητες και τις καινοτομίες της εταιρείας και μίλησε για την εξέλιξη της συνεργασίας μεταξύ των εταιρειών που συμμετείχαν στο event.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.