Τι μέλλει γενέσθαι για τις εξαγωγές χάλυβα της Ν. Κορέας;

Τι μέλλει γενέσθαι για τις εξαγωγές χάλυβα της Ν. Κορέας;

48
Τι μέλλει γενέσθαι για τις εξαγωγές χάλυβα της Ν. Κορέας;

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μαρτίου στην Σεούλ, εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της βιομηχανίας χάλυβα της Ν. Κορέας έθεσαν επί τάπητος τις προκλήσεις στην εξαγωγική δραστηριότητα χάλυβα της χώρας.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να ληφθούν προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κανονισμοί που έχουν θέσει Ε.Ε., ΗΠΑ και άλλες χώρες ως προς τις εισαγωγές τους σε χάλυβα από την Ν. Κορέα.

Εκπρόσωπος του ιδρύματος ερευνών POSCO Research Institute στην Σεούλ επεσήμανε ότι εκτιμάται επιβράδυνση της αύξησης της παγκόσμιας ζήτησης για χάλυβα εντός του τρέχοντος λόγω των  έντονων εμπορικών τριγμών που παρατηρούνται στην βιομηχανία χάλυβα.

Οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι είναι αναγκαίο να πραγματοποιηθούν συντονισμένες προσπάθειες από μέρους της κυβέρνησης και των ιδιωτικών φορέων της Ν. Κορέας προκειμένου από κοινού να αντιμετωπίσουν τις όποιες δυσκολίες παρατηρούνται ως προς τις εξαγωγές χάλυβα.

Φωτό: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.