H «Tsavliris Salvage» συμμετέχει στο πρόγραμμα Green Award

H «Tsavliris Salvage» συμμετέχει στο πρόγραμμα Green Award

286
H «Tsavliris Salvage» συμμετέχει στο πρόγραμμα Green Award
(Α-Δ): Οι κ.κ. Νικόλας Τσαβλίρης (Principal, Tsavliris Salvage), Ανδρέας Τσαβλίρης (Principal, Tsavliris Salvage), Δημήτριος Ματθαίου (Πρόεδρος, Green Award Foundation), Γιώργος Τσαβλίρης (Principal, Tsavliris Salvage), Jan Fransen (Executive Director, Green Award Foundation).

Η εταρεία «Tsavliris Salvage» γιόρτασε την εντάξή της στο πρόγραμμα παροχής κινήτρων (incentive provider) του Green Award με μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2019 στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. To Green Award Foundation προωθεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και περιβάλλοντος στη ναυτιλία μέσω χορήγησης πιστοποιητικών σε πλοία, τα οποία επιτυγχάνουν απόδοση πέρα και πάνω από τα πρότυπα που θέτει η ναυτιλιακή βιομηχανία.

Ο όμιλος Τσαβλίρη διαθέτει 75ετή παρουσία στον χώρο της ναυτιλίας, συμπεριλαμβανομένων 55 ετών εμπειρίας στον τομέα της θαλάσσιας διάσωσης και ρυμούλκυσης, έχοντας στο δυναμικό του πάνω από 3.000 αντίστοιχες περιπτώσεις.

O Πρόεδρος του Green Award Foundation, καπτ. Δημήτριος Ματθαίου, απένειμε το Green Award στους κ.κ. Νικόλα, Γιώργο και Ανδρέα Τσαβλίρη, αναφέροντας ότι: «Είμαι ικανοποιημένος για την παρουσία μου σήμερα σε μία μέρα- ορόσημο για την ιστορία της Tsavliris Salvage Group. Οι «Green Awarders» εκτείνονται σε όλον τον κόσμο, από τον Καναδά έως την Ιαπωνία και από την  Ν. Αφρική έως την Νορβηγία».

Ο κ. Ματθαίου επεσήμανε ότι η Tsavliris Salvage Group αποτελεί παγκόσμιου επιπέδου εταιρεία στον χώρο της θαλάσσιας διάσωσης, έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Από τη μεριά του ο κ. Νικόλας Τσαβλίρης δήλωσε ότι: «Ενθαρρύνουμε και υποστηρίζουμε αντίστοιχες πρωτοβουλίες όπως αυτή του Green Award, οι οποίες προωθούν την βιωσιμότητα στη ναυτιλία και την θαλάσσια ασφάλεια».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.