Χαμόγελα αισιοδοξίας για την DP World

Χαμόγελα αισιοδοξίας για την DP World

86
Χαμόγελα αισιοδοξίας για την DP World

Η DP World, ένας από τους μεγαλύτερους διαχειριστές τερματικών σταθμών λιμένων, διαχειρίστηκε περίπου 53,6 εκατ. TEUs από τις αρχές του τρέχοντος έτους έως και τον περασμένο Σεπτέμβριο, αύξηση κατά 2,6% συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Κατά την ίδια περίοδο εκτιμάται ότι από τους τερματικούς σταθμούς εμπορευματοκιβωτίων που διαθέτει η DP World στην έδρα της, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, διακινήθηκαν περίπου 11,3 εκατ. TEUs, μείωση κατά 2,1% σε σχέση με το πρώτο εννιάμηνο του 2017.

Αυξημένη καταγράφηκε η διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων από τους τερματικούς σταθμούς που διαθέτει η DP World στην Ευρώπη, ιδίως στους λιμένες του Λονδίνου και του Ρότερνταμ.

Ο πρόεδρος και CEO της DP World, κ. Sultan Ahmed Bin Sulayem, τόνισε ότι γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες από την διαχειρίστρια εταιρεία προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της αλλά και να διαδραματίσει μεγαλύτερο ρόλο στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα.

Φωτό: DP World

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.