Η SRH Marine SAIT πετυχαίνει μια νέα συμφωνία στο παιχνίδι της διεθνούς...

Η SRH Marine SAIT πετυχαίνει μια νέα συμφωνία στο παιχνίδι της διεθνούς ναυτιλιακής τεχνολογίας

358
Η SRH Marine SAIT πετυχαίνει μια νέα συμφωνία στο παιχνίδι της διεθνούς ναυτιλιακής τεχνολογίας

Η εταιρεία SRH Marine SAIT (η οποία δραστηριοποιείται ως SRH Ηλεκτρονικά Ναυτιλίας ΑΕ), με έδρα στον Πειραιά, υπέγραψε συμφωνία για την απόκτηση πλειοψηφικού ποσοστού μετοχών στη Σκωτσέζικη εταιρεία ναυτιλιακής τεχνολογίας, με την επωνυμία Marine MTS, πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο μια μεγάλη παγκόσμιας εμβέλειας συμφωνία και εξασφαλίζοντας πρόσβαση στην επαναστατική τεχνολογία “Silverbox”.

Η συμφωνία παρέχει στην SRH Ηλεκτρονικά Ναυτιλίας ΑΕ ένα ποσοστό συμμετοχής στην Marine MTS και δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να επεκτείνει την ήδη εδραιωμένη παρουσία της στην διεθνή αγορά ναυσιπλοΐας, να αυξήσει το δίκτυο πελατών της παγκοσμίως και να διαδραματίσει ένα δραστικότερο ρόλο στην διεθνή αγορά ναυτιλιακής τεχνολογίας.

Καθοριστικός παράγοντας στη συμφωνία αυτή είναι η τεχνολογία “Silverbox”, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα από την MarineMTS, η οποία παρέχει ασφαλείς και σε πραγματικό χρόνο ενημερώσεις των χαρτών και δεδομένων πλοήγησης, καθιστώντας δυνατό τον εξ αποστάσεως προγραμματισμό ταξιδιού και την συνολική πλοήγηση από τους πλοιοκτήτες και τους εφοπλιστές.

Η τεχνολογία “Silverbox” θα ενισχύσει την προσφορά της SRH Ηλεκτρονικά Ναυτιλίας στην ναυτιλία και θα συνεισφέρει στην παροχή αυξημένης ποιότητας υπηρεσιών προς τους πελάτες της διεθνώς.

Ο κ. Γιάννης Λαδερός, Διευθυντής της SRH Marine SAIT δήλωσε: “Με την επένδυση στη Marine MTS, ενισχύουμε τη δέσμευσή μας να επενδύουμε σε καινοτόμες λύσεις και «να πλοηγούμε το μέλλον» στο πλευρό των πελατών μας. Στοχεύουμε να είμαστε πρωτοπόροι, παρακολουθώντας τη διαρκώς εξελισσόμενη τεχνολογία αντιλαμβάνοντας τις ανάγκες των πελατών μας, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να παρέχουμε ουσιώδη υποστήριξη, ξεπερνώντας τις προσδοκίες τους. Αναμφίβολα, ο στόχος μας έχει επιτευχθεί με αυτή την συμφωνία, η οποία καθιστά την SRH πρωτοπόρα εταιρεία στον τομέα της ηλεκτρονικής ναυσιπλοΐας.

Όταν πρόκειται για πρωτοποριακή τεχνολογία και καινοτομία, η Marine MTS αποτελεί ένα κέντρο αριστείας με προϊόντα υψηλού επιπέδου που ποικίλουν από πλοήγηση και χάρτες. Αυτά τα μοναδικά προϊόντα θα ενισχύσουν το υφιστάμενο χαρτοφυλάκιο λύσεων και θα βελτιώσουν τις πρόσθετες υπηρεσίες μας, ενδυναμώνοντας τη φήμη μας ως ένας αξιόπιστος, δημιουργικός, ευέλικτος και πεπειραμένος εταίρος για τους πελάτες μας και εξασφαλίζοντας στην SRH ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη διεθνή αγορά ναυτιλιακής τεχνολογίας”.

Ο κ. Wynne Edwards, Διευθύνων Σύμβουλος της MarineMTS ανέφερε: «Είμαστε οι πρώτοι που κυκλοφορούμε στην αγορά νέες τεχνολογίες, τις οποίες οι πλοιοκτήτες χρειάζονται για να στρέψουν προς το μέλλον τις δραστηριότητές τους. Σήμερα, έχουμε μια ήδη εδραιωμένη πορεία με γνώμονα τον πελάτη και έναν φημισμένο συνεργάτη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να εισάγουμε ένα σημαντικό μέρος της διεθνούς αγοράς ηλεκτρονικών ναυτιλίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και ειδικότερα στη Σκωτία.»

 

Φωτό: SRH Marine SAIT

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.