Σε νέες αγορές η Bernhard Schulte Shipmanagement

Σε νέες αγορές η Bernhard Schulte Shipmanagement

104
Σε νέες αγορές η Bernhard Schulte Shipmanagement

Η Bernhard Schulte Shipmanagement (BSΜ) προχωρά σε μία νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, η οποία θα επικεντρώνεται σε offshore αγορές πετρελαίου, φυσικού αερίου και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Με εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο αποτελείται από τεχνικούς επιθεωρητές, διευθυντές πληρωμάτων κ.ά., η BSM θα παρέχει σε πλοιοκτήτες και διαχειριστές πλοίων παγκοσμίως λύσεις και υπηρεσίες οι οποίες θα προορίζονται αποκλειστικά για την offshore αγορά.

H BSM δραστηριοποιείται ήδη στο κομμάτι του offshore παρέχοντας υπηρεσίες σε πλωτές μονάδες παραγωγής πετρελαίου και σε μονάδες αιολικής ενέργειας.

Ο κ. Matthias Mueller, Managing Director της BSM, δήλωσε ωστόσο ότι η offshore αγορά απαιτεί συγκεκριμένες διαδικασίες και χειρισμούς και γι’ αυτόν τον λόγο ήταν αναγκαίο να δημιουργηθεί μια εξειδικευμένη ομάδα έμπειρων στελεχών, η οποία θα ανταποκρίνεται στις εξειδικευμένες ανάγκες της συγκεκριμένης αγοράς.

Η BSM Offshore ως μέρος της BSM, μίας από τις κορυφαίες διαχειρίστριες εταιρείες πλοίων και όχι μόνο σε παγκόσμιο επίπεδο αναμένεται ότι θα προσφέρει στους πελάτες της ασφαλείς και οικονομικά αποδοτικές διαδικασίες στο offshore πεδίο δραστηριοποίησής τους.

Φωτό: Bernhard Schulte Shipmanagement

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.