Η Jotun Hellas και φέτος στο κορυφαίο τουρνουά Greek Maritime Golf Event

Η Jotun Hellas και φέτος στο κορυφαίο τουρνουά Greek Maritime Golf Event

92
Η Jotun Hellas και φέτος στο κορυφαίο τουρνουά Greek Maritime Golf Event
Φωτό: maritimegolf.com.gr

Στις 29 – 30 Σεπτεμβρίου, για 4η συνεχόμενη χρονιά, το Greek Maritime Golf Event, θα αποτελέσει σημείο συνάντησης αποκλειστικά για διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας στα γήπεδα της Costa Navarino, στο The Dunes Course, και στο Βay Course.

H Jotun ως ασημένιος χορηγός στην μεγάλη διοργάνωση του γκολφ και λάτρης του αθλήματος θα αγωνιστεί με 2 ομάδες.

Jotun

Συνολικά, 20 ομάδες των τεσσάρων ατόμων θα διαγωνιστούν για την 1η, 2η και 3η θέση στην κατάταξη. Στην Τελετή Απονομής των Βραβείων, που θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο PERO, στο ξενοδοχείο Romanos της Costa Navarino, θα βραβευτούν και οι παίχτες που ξεχώρισαν στις ειδικές κατηγορίες “Longest Drive” και “Closest to the Pin”.

Το τουρνουά υποστηρίζει το έργο του Ιδρύματος “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου”.

Σκοπός του είναι να καταστήσει τη Μεσσηνία πρότυπο αειφόρου ανάπτυξης, μέσα από την υποστήριξη και προώθηση σχετικών δράσεων. Το Ίδρυμα σχεδιάζει, διαχειρίζεται και χρηματοδοτεί προγράμματα που αφορούν την έρευνα, την εκπαίδευση και την υποστήριξη τοπικών δομών της Μεσσηνίας.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.