«Άνοιγμα» της DP World στην Βόρεια Ευρώπη

«Άνοιγμα» της DP World στην Βόρεια Ευρώπη

89
«Άνοιγμα» της DP World στην Βόρεια Ευρώπη

Η Unifeeder, ένας από τους σημαντικότερους ομίλους παροχής υπηρεσιών logistics μικρών αποστάσεων της Βόρειας Ευρώπης, ανακοίνωσε την Δευτέρα 7 Αυγούστου ότι εξαγοράστηκε από τον διαχειριστή τερματικών σταθμών DP World.

Όπως προκύπτει από την σχετική ανακοίνωση της Unifeeder, o όμιλος προσβλέπει στο να επωφεληθεί από το μέγεθος και την διεθνή παρουσία της DP World προκειμένου να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της πέρα από τα βορειοευρωπαϊκά ύδατα.

Αναφερόμενος στην συμφωνία με την DP World, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Unifeeder, Jesper Kristensen σημείωσε ότι μέσω του κολοσσού του Ντουμπάι, η εταιρεία του θα είναι σε θέση να επιταχύνει την ανάπτυξή της και να επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητές της.

Από την πλευρά του ο Sultan Ahmed Bin Sulayem, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DP World, τόνισε ότι με την απόκτηση της Unifeeder ο όμιλος θα επεκτείνει τις δραστηριότητές του και σε συμπληρωματικούς κλάδους, ενώ θα αποτελέσει παράλληλα έναν από τους κυρίαρχους «παίκτες» στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα.

Φωτό: unifeeder.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.