Arcadia Shipmanagement και ABS: συνεργασία υψηλών αποδόσεων

Arcadia Shipmanagement και ABS: συνεργασία υψηλών αποδόσεων

502
Arcadia Shipmanagement και ABS: συνεργασία υψηλών αποδόσεων

Η Arcadia Shipmanagement ήρθε σε συμφωνία με την ABS Advanced Solutions για την εφαρμογή του προγράμματος βελτιστοποίησης της αποδοτικότητας των περιουσιακών στοιχείων (Enterprise Asset Management – EAM), με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της αξιοπιστίας του στόλου των 15 δεξαμενοπλοίων της.

«Η υλοποίηση του προγράμματος ABS Enterprise Asset Management από την Arcadia Shipmanagement Co. Ltd. αποτελεί ισχυρή υποστήριξη της συνολικής μας προσέγγισης και διαδικασίας», δήλωσε ο κ. Richard Pride, Senior Vice President της ABS Advanced Solutions. «Είμαστε ευτυχείς που η Arcadia επέλεξε τον ABS και είμαστε πρόθυμοι να τους βοηθήσουμε στην προσπάθεια βελτιστοποίησης των περιουσιακών τους στοιχείων, καθώς και στην επίτευξη των στόχων τους που αφορούν τη διαχείριση των δεξαμενόπλοιων».

Ο κ. Δημήτρης Ματθαίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Arcadia, δήλωσε: «Είμαστε σίγουροι για την προσέγγιση του ABS και θέλουμε να επικυρώσουμε τις διαδικασίες μας – με στρατηγικό στόχο να βελτιώσουμε την αποδοτικότητα και την αξιοπιστία των δεξαμενοπλοίων μας – αξιοποιώντας την εξειδίκευση και την ισχυρή εμπειρία τους στο κομμάτι του EAM. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας θα συμβάλλει σημαντικά τις προσπάθειές μας να ενισχύσουμε τη διαδικασία διαχείρισης των περιουσιακών μας στοιχείων».

To πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα βασίζεται σε βασικά στοιχεία που καθιερώθηκαν για περισσότερο από μια δεκαετία εμπειρίας: στρατηγική διαχείρισης κύκλου ζωής περιουσιακών στοιχείων, χρήση ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης συντήρησης, διαχείριση αποθεμάτων, προγραμματισμός και αυτοματοποίηση διαδικασιών, βελτιστοποίηση απόδοσης και στρατηγική συντήρησης και αξιοπιστίας.

To πρόγραμμα EAM της ABS Advanced Solutions, έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους πλοιοκτήτες και τους φορείς εκμετάλλευσης να διαχειριστούν ολόκληρο τον κύκλο ζωής των υλικών περιουσιακών στοιχείων ώστε να βελτιστοποιήσουν τη χρήση, να μειώσουν το κόστος και να βελτιώσουν την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα των πλοίων.

Φωτό: Arcadia Shipmanagement

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.