Δυναμικό «παρών» στους φετινούς Ποσειδωνιακούς αγώνες

Δυναμικό «παρών» στους φετινούς Ποσειδωνιακούς αγώνες

377
Δυναμικό «παρών» στους φετινούς Ποσειδωνιακούς αγώνες

Ολοκληρώθηκαν εχθές το βράδυ οι φετινοί Ποσειδωνιακοί αγώνες, στο πλαίσιο των οποίων πραγματοποιήθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου  5×5 Posidonia Shipsoccer Tournament με τη συμμετοχή 28 ομάδων και 280 παικτών. Εκπρόσωποι από τον χώρο της ναυτιλίας και της παραναυτιλίας που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο τουρνουά ποδοσφαίρου επεσήμαναν ότι επρόκειτο για ένα γεγονός που προάγει το αθλητικό πνεύμα και προωθεί τον υγιή ανταγωνισμό.

Στο πλαίσιο των φετινών Ποσειδωνίων πραγματοποιήθηκε επίσης το 4ο Posidonia Golf Tournament, με τη συμμετοχή 124 παικτών από την Ευρώπη, την Ασία και τις ΗΠΑ.

Επίσης την περασμένη Κυριακή το πρωί διεξήχθη το Posidonia Running Event στο οποίο συμμετείχαν περίπου 1.700 δρομείς διασχίζοντας μία διαδρομή 5 χλμ. με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.

Η έναρξη των φετινών Ποσειδωνιακών αγώνων πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή με τη διεξαγωγή του αγώνα ιστιοπλοΐας Posidonia Cup Yacht Race στον Κόλπο του Φαλήρου στον οποίον συμμετείχαν 60 γιοτ και 600 ατόμων.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.